Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Χανιά: Σκότωσε τον Αντώνη Ροδολάκη επειδή τον πέρασε για κλέφτη – Άγνωστες πτυχές της δολοφονίας!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι στον οικισμό Άγιοι Θεόδωροι της Παλαιόχωρας Χανίων. Ο πατροκτόνος τραυμάτισε με το όπλο που κρατούσε και αστυνομικό…

Τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων αντιμετωπίζει ο 85χρονος από τα Χανιά που το βράδυ του Σαββάτου πυροβόλησε και σκότωσε στον οικισμό Άγιοι Θεόδωροι της Παλαιόχωρας Χανίων τον 58χρονο γιο του. Σύμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση, ο 85χρονος τραυμάτισε θανάσιμα με κυνηγετικό όπλο τον 58χρονο ο οποίος είχε μπει στο σπίτι του παραβιάζοντας ένα παράθυρο. Στη συνέχεια παρέμεινε για ώρες, στο εσωτερικό του σπιτιού και πυροβόλησε αρκετές φορές, τόσο προς την πλευρά των αστυνομικών, όσο και προς αόριστες κατευθύνσεις περιμετρικά του σπιτιού.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, τις πρωινές ώρες αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Αποστολών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, πραγματοποίησαν επέμβαση στο σπίτι του 85χρονου, ο οποίος πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών και τραυμάτισε ελαφρά έναν εξ αυτών, ωστόσο αφοπλίστηκε και συνελήφθη. Στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, περίστροφο, δύο κυνηγετικά όπλα και πολεμικό όπλο.

Στο μεταξύ, η τοπική κοινωνία έχει βυθιστεί στο πένθος για τον τραγικό χαμό του 58χρονου Αντώνη Ροδολάκη, ενός ιδιαίτερα αγαπητού και εργατικού οικογενειάρχη που έφυγε από το όπλο του ίδιου του πατέρα, αφήνοντας πίσω του δύο παιδιά. Ο 58χρονος, ήταν υπάλληλος της ΔΕΗ ενώ η οικογένειά του διατηρούσε και ενοικιαζόμενα δωμάτια στην περιοχή.

Μπαίνοντας στο σπίτι, δεν αντιλήφθηκε τον πατέρα του που ήταν οπλισμένος, αλλά ούτε και ο ηλικιωμένος αντιλήφθηκε πως ο άνδρας που είχε μπει από το παράθυρο ήταν ο γιος του. Έχοντας στα χέρια το όπλο, πυροβόλησε δίχως δεύτερη σκέψη και τραυμάτισε σοβαρά το παιδί του. Μόλις πλησίασε και είδε πως ο άνθρωπος που βρισκόταν πεσμένος στο πάτωμα του σπιτιού του ήταν ο γιος του, ο 85χρονος έπαθε νευρικό κλονισμό. Η σύζυγος του 58χρονου που τον περίμενε έξω από την πόρτα ακούγοντας τους πυροβολισμούς έντρομη κάλεσε ασθενοφόρο και αστυνομία. 

Πηγή: zarpanews.gr, neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε