Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Βασιλικές διακοπές και επιθυμίες – Τι ζήτησαν οι πρίγκιπες για την πρώτη τους νύχτα στο νησί (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από imerazante.gr
ΦΩΤΟ από imerazante.gr

Στη Ζάκυνθο βρίσκονται από χθες 11 μέλη της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας. Κάθε τους επιθυμία έπρεπε να ικανοποιηθεί…

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και φέτος ο τουρισμός θα πάει καλά για το νησί και μάλιστα θα είναι υψηλού επιπέδου. Αυτό αποδεικνύει το γεγονός ότι πολλοί διάσημοι του πλανήτη το βάζουν στο επίκεντρο των καλοκαιρινών τους εξορμήσεων.
Αυτό επιβεβαιώθηκε με τον “κόκκινο” συναγερμό που σήμανε αργά χθες (14.07.2016) το απόγευμα στο αεροδρόμιο του νησιού, όταν προσγειώθηκε αεροσκάφος τύπου liar jet το οποίο μετέφερε 11 μέλη της Βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας. Πρίγκιπες και πριγκίπισσες του οίκου των Σαούντ επιβιβάστηκαν κάτω από συνθήκες απόλυτης ασφάλειας σε θωρακισμένα αυτοκίνητα και σε χρόνο ρεκόρ βρέθηκαν στο λιμάνι όπου τους περίμενε η υπερπολυτελής θαλαμηγός Lady Britt. Ένα αναμφισβήτητα από τα ωραιότερα και πιο επιτυχημένα γιοτ ναύλωσης στην αγορά. Τα χαρακτηριστικά του γνωρίσματα περιλαμβάνουν ένα διπλό κατάστρωμα το οποίο διαχωρίζεται από ένα κλιματιζόμενο γυμναστήριο, φινλανδική σάουνα, σπα ευεξίας με ειδική αισθητικό, εσωτερικό και εξωτερικό κινηματογράφο.

ΦΩΤΟ από imerazante.gr

ΦΩΤΟ από imerazante.gr

ΦΩΤΟ από imerazante.gr

Όλα είχαν οργανωθεί πολύ καλά εδώ και αρκετές ημέρες και μάλιστα υπο την φροντίδα και καθοδήγηση της Πρεσβείας της Σαουδικής Αραβίας. Για το σκοπό αυτό είχαν ταξιδέψει στο νησί αρκετοί διπλωματικοί ακόλουθοι και άνδρες των Μυστικών Υπηρεσιών Ασφάλειας προκειμένου να επιθεωρήσουν τόσο τους χώρους του αεροδρομίου, όσο τη διαδρομή προς το λιμάνι και το σημείο επιβίβασης στη θαλαμηγό.

Δεν θα ήταν υπερβολή να αναφέρουμε πως για αρκετή ώρα η συνοδεία των μελών της Βασιλικής οικογένειας ξεφόρτωνε βαλίτσες με τα προσωπικά τους αντικείμενα και ενδύματα. Ανάλογες ήταν οι προμήθειες που είχαν ζητήσει να τους ετοιμάσουν σε τοπικά προϊόντα, ψάρια, λαχανικά, φρούτα και κρασί. Το πρώτο τους βραδυ στο νησί, επέλεξαν να γευματίσουν στο υπερπολυτελές σκάφος, ενώ από σήμερα θα ξεκινήσουν τα ταξίδια στο Ιόνιο και θα απολαυσουν τα γαλαζοπράσινα νερά και τις ομορφιές του φυσικού τοπίου.

Πηγή: imerazante.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε