Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αλέξης Κούγιας: «Αυτή είναι η ανατριχιαστική φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος Σαββίδης»

Αλέξης Κούγιας: «Αυτή είναι η ανατριχιαστική φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος Σαββίδης»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε μπροστά στις κάμερες στα δικαστήρια στη Θεσσαλονίκη και προκάλεσε αίσθηση. Όπως είπε αναφέρεται στη φωτογραφία μετά από εντολή που του έδωσαν οι γονείς του Άλκη…

Ο Αλέξης Κούγιας τάραξε και πάλι τα νερά στη Θεσσαλονίκη, αναφορικά με τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, ακριβώς πριν από μία εβδομάδα. Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε σε μία φωτογραφία, που όπως είπε, είχε αναρτήσει ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, κ. Γιώργος Σαββίδης, αμέσως μετά την ήττα του δικεφάλου από τον Άρη, στην Τούμπα.

«Οι γονείς του Άλκη μου έδωσαν μια εντολή σήμερα, την οποία είμαι υποχρεωμένος να διεκπεραιώσω. Θέλω να σας δείξω κάτι που είναι συγκλονιστικό. Οι γονείς μου έδωσαν εντολή να το κάνω, με την ελπίδα να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Μου ζήτησαν να σας δημοσιοποιήσω αυτή τη φωτογραφία» είπε ο κύριος Κούγιας, που εκείνη την ώρα σήκωσε το κινητό του τηλέφωνο μπροστά σε κάμερες και δημοσιογράφους, για να την καταγράψουν.

«Αυτή φωτογραφία παραδόθηκε και είναι η φωτογραφία που ανήρτησε ο Γιώργος Σαββίδης μετά τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Είναι ανατριχιαστικό και πρέπει επιτέλους να τελειώνει.» Η φωτογραφία που έδειξε ο Αλέξης Κούγιας, δείχνει ένα μαχαίρι καρφωμένο σε ένα ξύλινο τραπέζι.

Αμέσως μετά ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε στα ενδότερα των δικαστηρίων στη Θεσσαλονίκη όπου περιμέναν οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη…

Στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης βρίσκονται οι γονείς του 19χρονου Άλκη και οι δυο φίλοι του, που τραυματίστηκαν κατά τη δολοφονική επίθεση, πριν από μια εβδομάδα, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό, αναμένεται να συναντήσουν την 7η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και διά του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής προς υποστήριξη της κατηγορίας. Όπως ορίζει η νομοθεσία αναμένεται να λάβουν αντίγραφο της δικογραφίας προκειμένου να ενημερωθούν για το τι έχει γίνει μέχρι τώρα.

«Τα παιδιά ήταν προηγουμένως στο λεγόμενο πάρκο του Άρη, μαζί με άλλα άτομα, συνομήλικα τους, πίνοντας καφέδες και συζητώντας. Είναι βέβαιοι ότι τους παρακολούθησαν. Υπήρχαν κάποιοι εκεί και τους απομόνωσαν» ανέφερε σε δηλώσεις του ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, μετά τη συνάντηση που είχε με την ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του αδικοχαμένου Άλκη.

Νωρίτερα ο Αλέξης Κούγιας είχε αφήσει νέες αιχμές για τους χειρισμούς που έγιναν στην υπόθεση και είχε μιλήσει για τις απειλές που δέχεται (δείτε εδώ)

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις