Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Απίστευτη καταγγελία καθηγητή: Μπαχαλάκηδες ξαναγέμισαν με σκουπίδια το ΑΠΘ!

Απίστευτη καταγγελία καθηγητή: Μπαχαλάκηδες ξαναγέμισαν με σκουπίδια το ΑΠΘ!

O καθηγητής Δημήτρης Μάρδας, δίνει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες που θα δείτε και καταγγέλλει ότι οι καταληψίες πριν συλληφθούν, γέμισαν με σκουπίδια τους χώρους που είχαν καθαριστεί…

Πρόκειται για καθηγητή του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ. Όπως καταγγέλλει οι χώροι που είχαν καθαριστεί από φοιτητές, εθελοντές και καθηγητές κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, ξαναγέμισαν με σκουπίδια. Από μπουκάλια μπύρας και χαρτιά, μέχρι μισοφαγωμένα μήλα και σάντουϊτς και γόπες από τσιγάρα.

Ο κ.Μάρδας επικαλείται τις επόμενες φωτογραφίες. Ενώ λοιπόν το αμφιθέατρο ήταν πεντακάθαρο όπως βλέπετε παρακάτω, μετά τον χθεσινό καθαρισμό του…

Ο ίδιος χώρος το πρωί, λίγες ώρες μετά την επέμβαση των ΜΑΤ, παρουσίαζε την εικόνα που βλέπετε παρακάτω…

Ο καθηγητής σε επιστολή που μας έστειλε επισημαίνει: ”Μετά τη συνάντηση ενός συνονθυλεύματος εργολαβικών υπαλλήλων, των αρχισυνδικαλιστών τους φυσικά, και κάποιων αναρχοαυτόνομων και αυτοαποκαλούμενων αριστερών και των ομοίων τους…ξέχασαν μετά τη βαθυστόχαστη διαβούλευση ωρών τις μπύρες τους, τα αποτσίγαρά τους, τις προκηρύξεις τους, τα μισοφαγωμένα μήλα τους και ότι άλλο σκουπίδι μπορείτε να φανταστείτε! Μαζί με όλα αυτά άφησαν και μια κάλπη, το προϊόν των ευτράπελων δημοκρατικών διαδικασιών δικής τους κοπής, που όταν δεν τους βγαίνουν τα κουκιά κάτι θυμούνται για να ματαιώσουν την όποια ψηφοφορία”.

”Βλέποντας κάτι τέτοια –που είναι βέβαια ανούσια στα όσα γίνονται έξω από τον μικρόκοσμό μας– δε σας έρχεται στο μυαλό η ρήση του Γεωργίου Παπανδρέου «Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες»; Και για τους νεότερους, δεν αναφερόμαστε στον Γιώργο Παπανδρέου (π. πρωθυπουργό) που με μια του δήλωσή περί δημοψηφίσματος, στο πλαίσιο της έξαρσης ενός δημοκρατικού μένους, έκανε – σύμφωνα με τα όσα είναι γραμμένα στα εγχειρίδια της οικονομίας– πλούσιους όσους μάντεψαν το τι είχε στο μυαλό του ή διάβασαν τη σκέψη του στο χρόνο που έπρεπε! Αναφερόμαστε απλά στον παππού του” καταλήγει ο καθηγητής.

Δείτε στο επόμενο βίντεο την εικόνα που παρουσίαζε το ΑΠΘ χθες, όταν φοιτητές και εθελοντές μπήκαν για να καθαρίσουν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Καθάρισε το ΑΠΘ – “Βολές” κατά του Πρύτανη για απεργοσπαστικό μηχανισμό

Θεσσαλονίκη: Χοντρό βρισίδι στον Πρύτανη στο ΑΠΘ – “Χωματερή” αντίκρισαν οι φοιτητές που πήγαν να το καθαρίσουν

Θεσσαλονίκη: Έκκληση του Πρύτανη να ανοίξει το ΑΠΘ – Δείτε το βίντεο!

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζουν την κατάληψη στο ΑΠΘ – 48ωρες κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι εργαζόμενοι

Θεσσαλονίκη:Μυρίζει μπαρούτι το ΑΠΘ-”Αν δεν λήξει η κατάληψη δεν συζητάμε τίποτα”!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε