Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Αρκαδία: Η απογραφή ξεσκέπασε… σημεία και τέρατα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η απογραφή στον πρώην δήμο Τρίπολης, έδειξε ότι καταστηματάρχες χρωστάνε στο δήμο 1,9εκ.€…

Η περιβόητη πια απογραφή που έγινε στους 8 Καποδιστριακούς Δήμους που καταργήθηκαν και δημιούργησαν το νέο Δήμο Τρίπολης, έδωσε ποσό βεβαιωμένων οφειλετών 3 εκατομμυρίων και 153.000€! Σύμφωνα με το arcadiaportal.gr, τα 2 εκατομμύρια και 700 χιλιάδες ευρώ αφορούν τον πρώην δήμο της Τρίπολης! 

Σύμφωνα με τους ορκωτούς λογιστές, υπολογίζεται πως από αυτές τις οφειλές το 1 εκατομμύριο 242 χιλιάδες ευρώ είναι αδύνατον αν εισπραχθεί επειδή πρόκειται για πολύ παλιές οφειλές.

Σε αυτό το ποσό, το 1 εκατομμύριο και 900 χιλιάδες ευρώ αφορά μη καταβολή από πλευράς των καταστημάτων του 2%! Ποσό που αφορά μόνο τον πρώην δήμο Τρίπολης! Οφειλές που βέβαια δεν αφορούν τα τελευταία έτη αλλά σωρεύονται από το 1989 όπως ανέφερε η κυρία Μαρίνα Χρυσανθακοπούλου εκ των ορκωτών λογιστών!

Οφειλές βεβαιωμένες που ουδείς μερίμνησε να εισπράξει με αποτέλεσμα σήμερα ένα πολύ μεγάλο μέρος του υπέρογκου αυτού ποσού να μην μπορεί να πληρωθεί! Και βέβαια μιλάμε για το περιβόητο 2% που αναφέρεται στις αποδείξεις που μας δίνουν τα καταστήματα και το οποίο εμείς  πληρώνουμε στην τιμή για το προϊόν που καταναλώσαμε. Το πληρώνουμε στο κατάστημα λοιπόν, το κατάστημα όμως δεν το αποδίδει στο δήμο. Όσο για το Δήμο; Μάλλον περί άλλων τυρβάζει για να συσσωρευτεί το 1 εκ και 900 χιλιάδες ευρώ!

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε