Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Αχαϊα: ”Πότε περίμενες παλιοτόμαρο να μου πεις ότι έχεις ερωμένη”;

Αχαϊα: ”Πότε περίμενες παλιοτόμαρο να μου πεις ότι έχεις ερωμένη”;

Η γυναίκα έτρεχε ημίγυμνη και έβριζε χυδαία τον σύντροφό της, που προσπαθούσε να την σταματήσει – Όταν τα κατάφερε τα πράγματα έγιναν χειρότερα…

Όλα έγιναν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (01-07-2012) στην οδό Κορίνθου, λίγα μέτρα μετά την πλατεία Πυροσβεστείου. Ένα τροχαίο και ένας διαπληκτισμός ζευγαριού με ημίγυμνη τη γυναίκα, εξελίσσονταν ταυτόχρονα στη μέση του δρόμου, με τους αυτόπτες μάρτυρες να τα έχουν χαμένα και να μην ξέρουν πού να πρωτοστρέψουν την προσοχή τους!

Η αρχή έγινε με το τροχαίο. Ευτυχώς, επρόκειτο για μία σύγκρουση αυτοκινήτων που δεν είχε ως αποτέλεσμα κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Ο οδηγός ενός αυτοκινήτου που έστριβε στην Κορίνθου από κάθετο δρομάκι δεν πρόσεξε το μηχανάκι που πλησίαζε και οδηγούσε ένας νεαρός έχοντας μια φίλη του συνεπιβάτη. Το δίκυκλο ανετράπη και το ζευγάρι έπεσε στο οδόστρωμα.

Ο θόρυβος ήταν αρκετός για να πεταχτούν όλοι από τα μαγαζιά τους και να τρέξουν στο σημείο για να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονταν το αγόρι και το κορίτσι και φυσικά για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Και εκεί που είχε διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και άπαντες στέκονταν καταμεσής του δρόμου περιμένοντας να φθάσει η αστυνομία, που στο μεταξύ είχε ειδοποιηθεί, την προσοχή όλων τράβηξε ένα άλλο περιστατικό με… ροζ περιεχόμενο!

Ενώ κοιτούσαν το ζευγάρι των ελαφρά τραυματισμένων, άκουσαν γυναικείες φωνές και όσοι σήκωσαν το κεφάλι τους είδαν μια «καυτή» νεαρή να τρέχει ξυπόλητη στο δρόμο και να είναι τυλιγμένη με ένα σεντόνι. Σύμφωνα με το dete.gr, η γυναίκα συνέχιζε να τρέχει βρίζοντας χυδαία τον σύντροφό της, που την κυνηγούσε λίγα μέτρα πιο πίσω. Ούρλιαζε και τον έβριζε επειδή μόλις είχε διαπιστώσει ότι ο σύντροφός της, είχε ερωμένη.

Όπως ήταν φυσικό, όσοι μέχρι εκείνη τη στιγμή ασχολούνταν με το τροχαίο και τους τραυματίες, άρχισαν να ασχολούνται με αυτό το περιστατικό. Προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τη νεαρή η οποία δεν καταλάβαινε τίποτα. Κατάφεραν να την σταματήσουν και να την πλησιάσει ο σύντροφός της, αλλά τότε έγιναν τα χειρότερα.

Του επιτέθηκε σαν μαινόμενος ταύρος και άρχισε να τον χτυπά στο πρόσωπο και να τον φτύνει, ενώ το σεντόνι… έπεφτε ακόμα περισσότερο με αποτέλεσμα να αποκαλύπτονται αρκετά από τα… απόκρυφα σημεία του καλλίγραμμου σώματός της. Τελικά το επεισόδιο έλαβε τέλος και τα πνεύματα ηρέμησαν χάρη στην παρέμβαση των καταστηματαρχών της περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αγρίνιο:Εκρήξεις και άγριο ξύλο με καδρόνια μεταξύ κατοίκων και τσιγγάνων!

Εύβοια:Θάνατος με αναμμένη τη μηχανή -Στο πένθος ένα ολόκληρο χωριό!

Αγρίνιο: Παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε τον 2χρονο ξάδερφό του!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε