Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Αυτοκτονία στην Κρήτη: Κρεμάστηκε 60χρονος Βρετανός!

αυτοκτονία
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κρήτης από τη νέα αυτοκτονία που σημειώθηκε σήμερα, Παρασκευή 01.09.2017, στο νησί.

Η νέα αυτοκτονία στην Κρήτη έχει προκαλέσει σοκ στο νησί. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 60χρονο Βρετανό. Ο άνδρας έμενε τα τελευταία χρόνια μόνιμα σε χωριό του δήμου Πλατανιά, μαζί με τη σύζυγό του.

Η νέα αυτοκτονία…

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο ηλικιωμένος άνδρας είχε φύγει από το σπίτι του την περασμένη Κυριακή. Η γυναίκα του ανησύχησε και μετέβη το πρωί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους. Εκεί δήλωσε την εξαφάνισή του.

Αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του Βρετανού. Στην επιχείρηση αυτή συμμετείχε ενεργά και η Πυροσβεστική Υπηρεσία που κλήθηκε στο σημείο.

Λίγο πριν από τις 17:00 το απόγευμα η αναζήτηση για τον άτυχο άντρα είχε τραγική κατάληξη. Κι αυτό διότι ένας από τους πυροσβέστες που συμμετείχαν στις αναζητήσεις τον εντόπισε απαγχονισμένο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το σώμα του κρεμόταν από τα κλαδιά ενός δέντρου σε αγροτική περιοχή του Ταυρωνίτη.

Στο σημείο έσπευσε αστυνομική δύναμη και ιατροδικαστής. Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης, σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών. Αυτό, προκειμένου να διαπιστωθούν οι λόγοι οι οποίοι ώθησαν τον άτυχο άντρα να βάλει τέλος στη ζωή του.

Πρόκειται για μία ακόμη υπόθεση αυτοκτονίας που σημειώνεται στην Κρήτη και φυσικά έχει συγκλονίσει τους κατοίκους του νησιού…

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις