Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Χιονοστιβάδα παρέσυρε παρέα που έκανε snowboard στα Γρεβενά! Χαροπαλεύει ένας 33χρονος από την Αθήνα

Χιονοστιβάδα παρέσυρε παρέα που έκανε snowboard στα Γρεβενά! Χαροπαλεύει ένας 33χρονος από την Αθήνα
Σημερινή εικόνα από τη Βασιλίτσα - ΦΩΤΟ από το Vasilitsa Connecting People

– Συνέβη στη Βασιλίτσα Γρεβενών και ο 33χρονος τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε σε δέντρο
– Η παρέα είχε πάει για snowboard εκτός πίστας του χιονοδρομικού το οποίο ήταν κλειστό
– Στο σημείο που βρίσκονταν το χιόνι ήταν απάτητο
– Η χιονοστιβάδα παρέσυρε δύο μέλη της παρέας

Η απόφαση της παρέας των snowboarders, να μπουν στο κλειστό χιονοδρομικό της Βασιλίτσας για να κάνουν το αγαπημένο τους σπορ, εξελίχθηκε σε θρίλερ!

Το πρωί, κατά τη διάρκεια της κατάβασης, παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα! Το αποτέλεσμα είναι ένας 33χρονος από την Αθήνα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Σύμφωνα με το το kozan και το greveniotis, το χιονοδρομικό ήταν κλειστό και η παρέα δοκίμασε να κάνει snowboard, εκτός πίστας, σε μέρος όπου το χιόνι ήταν «απάτητο». Η χιονοστιβάδα που δημιουργήθηκε, παρέσυρε δύο μέλη της παρέας, ένα εκ των οποίων χτύπησε πάνω σε δέντρο. Ο τραυματίας, έχοντας πολύ χαμηλό σφυγμό, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γρεβενών, όπου οι γιατροί, μέχρι κι αυτή την ώρα δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στην ζωή.

Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου, Παντελής Αλεξιάδης, η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη και καταβάλλονται προσπάθειες ανάνηψης.

Από την πρώτη στιγμή, που έγινε γνωστό το περιστατικό, κινητοποιηθηκε η αστυνομία, το ΕΚΑΒ, καθώς και η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών.

Σύμφωνα με το kozanimedia, στην περιοχή επικρατεί ομίχλη. Τα υπόλοιπα μέλη της παρέας είναι καλά στην υγεία τους, ενώ να σημειωθεί πως σπάνια έχουν παρατηρηθεί χιονοστιβάδες στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας

Πηγή: kozan.gr, greveniotis, kozanimedia, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δυτική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις