Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Φλώρινα: «Κτήνος να σαπίσεις» – Οργή στα δικαστήρια για τον δράστη της επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης

Φλώρινα: «Κτήνος να σαπίσεις» – Οργή στα δικαστήρια για τον δράστη της επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης

Ζωντανεύουν ξανά οι μνήμες της επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνη. Ο 45χρονος οδηγήθηκε στα δικαστήρια με χειροπέδες κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Οργισμένοι οι συγγενείς των θυμάτων…

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 09:20 το πρωί στα δικαστήρια της Φλώρινας, κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, η δίκη του 45χρονου, ο οποίος στις 16 Ιουλίου του 2020 είχε εισβάλει στη ΔΟΥ Κοζάνης με τσεκούρι, χτυπώντας άγρια τρεις υπαλλήλους.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την φρικιαστική επίθεση τραυματίστηκαν τρεις εφοριακοί, ο ένας εκ των οποίων , o Πέτρος Ξανθόπουλος από την Κοζάνη, κατέληξε τον περασμένο Φεβρουάριο, έπειτα από πολλούς μήνες νοσηλείας. Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, και σήμερα, όπως και την περασμένη Δευτέρα, μόλις έφτασε στα δικαστήρια ο 45χρονος, ήρθε αντιμέτωπος με την οργή συγγενών και συναδέλφων των εφοριακών έξω από τα δικαστήρια της Φλώρινας.

Το χρονικό της επίθεσης

Ο 45χρονος δράστης της επίθεσης, κρατώντας μία πλαστική σακούλα, μπήκε στο κτήριο της ΔΟΥ Κοζάνης, δίνοντας κανονικά το όνομά του στον έλεγχο της εισόδου.

Αφού του έγινε η τυπική θερμομέτρηση ανέβηκε στον 2ο όροφο, όπου βγάζοντας από τη σακούλα ένα μικρό τσεκούρι, άνοιξε τις πόρτες των γκισέ και επιτέθηκε στους υπαλλήλους.

Click4more: Κοζάνη: Συγκλονίζει η μαρτυρία του υπαλλήλου που αφόπλισε τον δολοφόνο με το τσεκούρι στη ΔΟΥ

Πρώτη δέχθηκε τα χτυπήματα μία γυναίκα υπάλληλος και κατόπιν επιτέθηκε σε άλλους δύο συναδέλφους της – έναν άνδρα και μία γυναίκα – που δεν πρόλαβαν καν να αντιδράσουν.

Μία τέταρτη υπάλληλος, στην προσπάθειά της να αποφύγει τα χτυπήματα του δράστη, έπεσε πανικόβλητη στις σκάλες και τραυματίστηκε στο πόδι.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις