Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Γιάννενα: Το νεαρό ζευγάρι πέρασε από το λάθος σημείο τη λάθος στιγμή – Τι έδειξε ο έλεγχος στο αυτοκίνητο…

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο δύο αυτοκίνητα, τα οποία κίνησαν τις υποψίες τους, καθώς η περιοχή όπου βρίσκονταν είναι κοντά στα σύνορα με την Αλβανία…

Τέσσερις νεαροί, μεταξύ των οποίων δύο ανήλικοι, συνελήφθησαν στις 06.30 το πρωί να μεταφέρουν 132 κιλά χασίς, σε αστυνομικό μπλόκο, στη γέφυρα της Βροσίνας, στην παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων- Ηγουμενίτσας. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο δύο αυτοκίνητα, τα οποία κίνησαν τις υποψίες τους, καθώς η περιοχή όπου βρίσκονταν είναι κοντά στα σύνορα με την Αλβανία. Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 20χρονος από την Αθήνα και συνοδηγός ήταν μία 17χρονη, εντοπίστηκαν 96 δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 132 κιλών. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη και των δύο επιβατών του αυτοκινήτου, που προπορευόταν εκείνου που μετέφερε την κάνναβη, καθώς φέρεται να είχαν τον ρόλο προπομπού.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε πως το αυτοκίνητο που ήταν φορτωμένο με την κάνναβη ήταν κλεμμένο. Η κατάσχεση των ναρκωτικών και οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο επιχείρησης της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε