Τρίτη, 21 Μαΐ
23oC Αθήνα

Κρήτη: Βίντεο με αυτοκίνητο να πηγαίνει ανάποδα, η στιγμή που λίγο έλειψε να σημειωθεί ατύχημα

Κρήτη: Βίντεο με αυτοκίνητο να πηγαίνει ανάποδα, η στιγμή που λίγο έλειψε να σημειωθεί ατύχημα

Το βίντεο δείχνει τα όσα έγιναν σε δρόμο στην Κρήτη, σε έξοδο της εθνικής οδού προς το Ηράκλειο. Το λευκό αυτοκίνητο κινείται ανάποδα και ο οδηγός του κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο…

Από καθαρή τύχη δεν σημειώθηκε ατύχημα σε δρόμο στην Κρήτη, όταν ένα λευκό αυτοκίνητο άρχισε να κινείται ανάποδα. Όλα δείχνουν πως ο οδηγός του μπερδεύτηκε και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα στην εθνική οδό. Κάποια στιγμή το συνειδητοποίησε και θέλησε να βγει σε έξοδο. Το έκανε αλλά συνέχισε να κινείται αντίθετα, από Κοκκίνη Χάνι προς το Ηράκλειο. Το βίντεο που κατέγραψε οδηγός είναι χαρακτηριστικό των όσων έγιναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, ο οδηγός του ήταν τουρίστας, που μπερδεύτηκε και λίγο έλειψε να προκαλέσει ατύχημα. Κάτι τέτοιο ευτυχώς δεν συνέβη το πρωί, τουλάχιστον μέχρι την ώρα που τραβήχτηκε το παρακάτω βίντεο.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ένα αυτοκίνητο στην Κρήτη πήγαινε ανάποδα. Στο πρόσφατο παρελθόν έχουν απασχολήσει ανάλογα τραγικά λάθη οδηγών που ευτυχώς δεν στοίχισαν ανθρώπινες ζωές.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις