Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηλεία: Η φαντασία του αυτόπτη μάρτυρα, έσωσε τους κλέφτες!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ήταν κοντά, τους άκουσε αλλά… πίστεψε ότι περνάει κάτω από το σπίτι του απορριμματοφόρο και δεν έδωσε σημασία…

«Φτερά» έκαναν πολλά μέτρα καλωδίων του δημοτικού φωτισμού στην Αμαλιάδα τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (07-10-2012), αφού οι κλέφτες δεν άφησαν καλώδιο για καλώδιο και παρά το γεγονός ότι ήταν θορυβώδεις και οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές από κάτοικο, δεν ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Ο λόγος;

Ο κάτοικος μπέρδεψε τους κλέφτες με… απορριμματοφόρο! Οι δράστες αφαίρεσαν 300 μέτρα καλώδια στην είσοδο πόλης Αμαλιάδας, στο σημείο που είχαν κλέψει πριν από μερικές ημέρες και ουσιαστικά τα μισά καλώδια που αφαιρέθηκαν από το σημείο, είναι τα καινούργια που είχαν αντικατασταθεί από τον δήμο την περασμένη εβδομάδα.

Όμως, δεν σταμάτησαν εκεί την δράση τους, αφού συνέχισαν και πιο κάτω και αφαίρεσαν περίπου 400 μέτρα καλώδια από την δημοτική οδό Παπακασελά- Κουρούτα, μέχρι το ύψος του κόμβου της παραλιακής οδού Κουρούτας- Παλουκίου και αμέσως μετά αφαίρεσαν τις δύο πρώτες σειρές των καλωδίων στην πλατεία της Κουρούτας, βυθίζοντας στο σκοτάδι την είσοδο πόλης και την παραλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ένας κάτοικος άκουσε το θόρυβο που έκαναν οι κλέφτες των καλωδίων γύρω στις 03.00 τα ξημερώματα, ωστόσο – όπως είπε στους αστυνομικούς – επειδή νόμιζε ότι επρόκειτο για το απορριμματοφόρο του δήμου, δεν άνοιξε το παράθυρό του να δει και έτσι δεν ειδοποίησε ποτέ την Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κατερίνη: Νύχτα τρόμου σε νοσοκομείο-Κουκουλοφόροι έκλεβαν και πυροβολούσαν!

Αχαϊα:Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του νεαρού κυνηγού-Κάμερα αποτύπωσε το τέλος του!

Εύβοια:Σήκωσε 40.000€,τα έβαλε στην ντουλάπα και…τώρα κλαίει!

Ηράκλειο:Ένα από τα δέματα των ΕΛ.ΤΑ. στο αεροδρόμιο ήταν ”ένοχο”!

Αχαϊα:Στο εδώλιο ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος για συκοφαντική δυσφήμηση και απειλή!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε