Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ήπειρος: Η φωτογραφία του δολοφόνου που έβρασε και τεμάχισε το θύμα του!

ΦΩΤΟ από εφημερίδα espresso
ΦΩΤΟ από εφημερίδα espresso

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη στυγερή δολοφονία – Ο δράστης που βλέπετε στη φωτογραφία, τεμάχισε, έβρασε και πέταξε τα κομμάτια του πτώματος σε βόθρο και ποτάμι…

Με σκυμμένο το κεφάλι και με απίστευτη ψυχραιμία, ο 36χρονος κατά την ομολογία του στους αστυνομικούς άρχισε να περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε. Όπως ανάφερε ο κατηγορούμενος στους αστυνομικούς, δολοφόνησε τον φίλο του επειδή πίστευε ότι του είχε κλέψει ηρωίνη και χρήματα από το πατρικό του σπίτι όπου τον φιλοξενούσε επί 20 ημέρες στις αρχές του νέου χρόνου.

Η εφημερίδα Espresso δημοσίευσε τη φωτογραφία του δράστη, που μεταφέρεται με χειροπέδες και αλεξίσφαιρο γιλέκο στον εισαγγελέα
ΦΩΤΟ από Espresso
Το χρονικό του αποτρόπαιου εγκλήματος
Όπως είπε ο δράστης, μαζί με το θύμα και μία γυναίκα που συνελήφθη, έκαναν ναρκωτικά. Ο δολοφόνος άρχισε να τσακώνεται με τον 48χρονο, επειδή πίστευε ότι του είχε κλέψει ηρωίνη και χρήματα. Ο καβγάς άναψε για τα καλά και κάποια στιγμή, ο δράστης πυροβόλησε δυο φορές στα πόδια και μία στο μάτι τον άτυχο άντρα και τον σκότωσε.

Αμέσως μετά άρχισε να πολτοποιεί το πτώμα με μπαλτά και βαριοπούλα. Τα μικρά κομμάτια, όπως είπε στους αστυνομικούς, τα πέταξε σε βόθρο και τα μεγάλα τα έβρασε!

Στη συνέχεια πήρε και πάλι μπαλτά και βαριοπούλα και έκοψε σε μικρότερα κομμάτια το τεμαχισμένο και βρασμένο πτώμα. Εκείνα που ήταν μικρά τα πέταξε σε βόθρο και τα υπόλοιπα τα έριξε στον Άραχθο ποταμό.

Όπως είπε στους αστυνομικούς ο δολοφόνος, φρόντισε να σκουπίσει τα ίχνη αίματος στην περιοχή και απομακρύνθηκε για να αποφύγει τη σύλληψη. Επιπλέον έκαψε τόσο τα δικά του ρούχα, όσο και τα ρούχα που φορούσε το θύμα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Θράκη: Τραγωδία με 6χρονο παιδί – Σκοτώθηκε σε εξωτερική τουαλέτα!

Αχαϊα: Σηκώθηκε από το κρεβάτι και έζησε την αυτοκτονία του άντρα της!

Κέρκυρα: Μαρτύριο την ώρα του ύπνου – Ξύπνησαν το ζευγάρι με γροθιές!

Κρήτη: Πλακώθηκαν στο ξύλο οι δικηγόροι μέσα στο Ειρηνοδικείο!

Αχαϊα: Η λησταρχίνα έκλεισε ροζ ραντεβού με το μωρό στην αγκαλιά!

Ηλεία: Ο Πύργος του μέλλοντος – Δείτε τη μακέτα και τα έργα!


Κρήτη: Αναμνήσεις και τα άγνωστα παιδικά χρόνια του Γιάννη Στουρνάρα

Κως: Πλήρωσε πολύ ακριβά τη φάρσα για βόμβα σε αεροπλάνο…

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε