Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ηράκλειο: Άνοιξε την πόρτα στον βιαστή της – Σοκάρει η καταγγελία για το μαρτύριο της κοπέλας!

Ηράκλειο: Άνοιξε την πόρτα στον βιαστή της – Σοκάρει η καταγγελία για το μαρτύριο της κοπέλας!

Ανάστατο ένα ολόκληρο χωριό στο Ηράκλειο. Ο βιασμός της κοπέλας προκαλεί αντιδράσεις, την ώρα που η έρευνα της αστυνομίας, συμπληρώνει το παζλ της ανατριχιαστικής υπόθεσης…

Συγκλονισμένη είναι η κλειστή κοινωνία χωριού στο Ηράκλειο, μετά την καταγγελία για βιασμό μιας κοπέλας με νοητική υστέρηση. Μάλιστα, η καταγγελία στην Αστυνομία έγινε από στενό συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας, ενώ και η ίδια όταν κλήθηκε να καταθέσει στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της, επιβεβαίωσε τα όσα ανέφερε ο συγγενής της.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη το πρωί. Ο 55χρονος συγγενής της κοπέλας, αγρότης στο επάγγελμα, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του και κατήγγειλε ότι πριν από μερικές μέρες όταν εκείνος απουσίαζε από το σπίτι επισκέφτηκε την 44χρονη, ένας άγνωστος άνδρας.

Ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε τόσο το γεγονός ότι η 44χρονη ήταν μόνη στο σπίτι όσο και το ότι είχε να κάνει με άτομο με νοητική υστέρηση. Έτσι, την οδήγησε σε κοντινή αγροτική περιοχή, «όπου συνευρεθήκαν ερωτικά χωρίς τη θέλησή της και χωρίς να ασκηθεί βία από τον δράστη», όπως χαρακτηριστικά είπε ο 55χρονος. Αστυνομικοί αναζήτησαν και βρήκαν την 44χρονη, η οποία κατέθεσε και επιβεβαίωσε όσα είχε πει προηγουμένως ο συγγενής της.

Από τις περιγραφές που έκανε ο 55χρονος οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στην ταυτότητα του φερόμενου ως δράστη. Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 41 ετών, κάτοικο χωριού του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Όπως είπαν αστυνομικοί, «ο κατηγορούμενος έχει πλούσιο φάκελο στην Αστυνομία. Κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει πολλές φορές την ΕΛ.ΑΣ και τη Δικαιοσύνη κυρίως για υποθέσεις κλοπών».

Πηγή: Εφημερίδα Πατρίς, cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις