Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ηράκλειο: Ξέρουν ποιος πυροβόλησε το σκυλί έξω από το σχολείο – Τρέμουν οι αυτόπτες μάρτυρες

σκυλί
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Κανείς δεν μιλάει καθώς φοβάται για τη ζωή του. Ωστόσο οι αρχές ξέρουν πλέον την ταυτότητα του δράστη που πυροβόλησε το σκυλί.

Στα ίχνη του “πιστολέρο” που πυροβόλησε τις προηγούμενες ημέρες το αδέσποτο σκυλί έξω από το Δημοτικό Σχολείο Δαφνών βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές.

Οι αρχές μετά το περιστατικό που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, καθώς σημειώθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια μαθητών και γονιών, εξέτασαν τα στοιχεία, που είχαν στη διάθεση τους και κατάφεραν να φτάσουν στην ταυτότητα του δράστη.

Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω γονιός του μαθητή του Δημοτικού Σχολείου, περιμένοντας με άλλους γονείς να σχολάσουν τα παιδιά τους, ενοχλήθηκε από το αδέσποτο σκυλί και χωρίς δεύτερη σκέψη, έβγαλε το όπλο που έφερε μαζί του, τοποθέτησε σιγαστήρα και το πυροβόλησε.

Το ζώο τρομαγμένο τράπηκε σε φυγή και από τότε δεν έχει βρεθεί πουθενά.

Δεν μιλούν γιατί φοβούνται οι μάρτυρες

Μέλη της Φιλοζωικής Ομάδας “Σείριος” κατήγγειλαν το περιστατικό στις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές, αναφέροντας ότι “ μετά από επικοινωνία που είχαμε με κατοίκους της περιοχής και τοπικούς φορείς, με έκπληξη ενημερωθήκαμε ότι ουδείς εκ των μαρτύρων αλλά και των φορέων της περιοχής προτίθεται να καταγγείλει το αποτρόπαιο αυτό γεγονός από φόβο για την προσωπική αλλά και των παιδιών τους ασφάλεια.

Όπως πληροφορηθήκαμε ο δράστης φέρεται να έχει διαπράξει πολλάκις στο παρελθόν αντίστοιχες αξιόποινες πράξεις (πυροβολισμούς ζώων) και να έχει μια γενικά παραβατική συμπεριφορά, πράγμα που δημιουργεί φόβο στους κατοίκους με αποτέλεσμα να μην αντιδρούν και να μην καταγγέλλουν τις εγκληματικές του ενέργειες, φοβούμενοι τη στοχοποίησή τους”.

Πηγή: cretapost

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις