Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ηράκλειο: ”Μπλόκο” στη ΔΕΗ από αγανακτισμένους πολίτες!

ΦΩΤΟ από prismanews.gr
ΦΩΤΟ από prismanews.gr

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στα γραφεία της ΔΕΗ στο Τσαλικάκι πραγματοποιούν από το πρωί οι Πολίτες κατά του χρέους στον απόηχο της διακοπής ρεύματος σε δύο πολύτεκνες οικογένειες την περασμένη Παρασκευή στο Ηράκλειο.

Η κίνηση αυτή της ΔΕΗ, αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής και κινητοποιεί πολίτες εναντίων της Δημόσια Επιχείρησης Ηλεκτρισμού. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr, στο σχεδιασμό της ΔΕΗ βρίσκεται η διακοπή της ηλεκτροδότησης σε εκατοντάδες επιχειρήσεις και νοικοκυριά που δεν έχουν να κάνουν μόνο με το «χαράτσι» των ακινήτων αλλά και με ληξιπρόθεσμες οφειλές. Να σημειωθεί, ότι μόνο για σήμερα έχουν δωθεί εντολές για διακοπές ρεύματος σε 85 νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι σε αυτές τις περιπτώσεις περιλαμβάνονται και νοικοκυριά που αδυνατούν να πληρώσουν τα χρέη τους και κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ηλεκτρικό. Η απουσία κοινωνικής πολιτικής της επιχείρησης και οι δράσεις που έχουν … οριζόντιο χαρακτήρα, κινητοποιεί τους πολίτες που από το πρωί οργανώνουν νέα διαμαρτυρία στα γραφεία της ΔΕΗ στο Τσαλικάκη
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Αχαϊα: Εγκατέλειψε το παιδί της για τρία χρόνια και τώρα το θέλει πίσω!

Εύβοια: Περπατούσε και είδε τον γείτονά του, κρεμασμένο σε πεύκο με σεντόνι!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε