Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηράκλειο: ”Ψάχνουμε φέρετρο για το μωρό μας” – Το ξέσπασμα του πατέρα!

ΦΩΤΟ από flashnews.gr
ΦΩΤΟ από flashnews.gr

O πατέρας και γιατρός του ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο, ξεσπάει και περιγράφει τα όσα ζει από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ήρθε στον κόσμο το μωρό του…

Αποφασισμένος να κινηθεί νομικά εναντίον του νοσοκομείου είναι ένας καρδιοχειρουργός του ΠΑΓΝΗ , θεωρώντας ότι υπάρχουν ευθύνες για την κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το παιδί του, το οποίο γεννήθηκε στο νοσηλευτικό ίδρυμα του Ηρακλείου, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας “ΠΑΤΡΙΣ” ο καρδιοχειρουργός Μανόλης Καμπιτάκης επισημαίνει ότι το νεογέννητο παιδί του αργοπεθαίνει στη Μονάδα Νεογνών, αφού η σύζυγος του η οποία το έφερε στον κόσμο στην Μαιευτική Κλινική δεν μεταφέρθηκε εγκαίρως στο χειρουργείο μετά τη ρήξη μήτρας που υπέστη στη διάρκεια του τοκετού.

Σε δηλώσεις μάλιστα στην “Π” αναφέρει ότι: “Η γυναίκα μου μπήκε στο χειρουργείο στις 30 Δεκεμβρίου και υπέστη ρήξη μήτρας, γιατί το παιδί που επρόκειτο να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό ζύγιζε 4,7 κιλά. Θεωρούμε ότι επειδή δεν τη μετέφεραν έγκαιρα στο χειρουργείο και η μεταφορά καθυστέρησε για πάνω από 20 λεπτά, το μωρό μας που γεννήθηκε με καισαρική παρουσίασε σοβαρότατες εγκεφαλικές βλάβες και από τότε μέχρι σήμερα παραμένει στη Μονάδα Νεογνών.

Από ώρα σε ώρα περιμένουμε να μας πουν ότι πέθανε. Ζούμε δραματικές ώρες, Ψάχνουμε φέρετρο για το μωρό μας ενώ θα μπορούσε να είναι υγιές στην αγκαλιά μας”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Θράκη: Τραγωδία με 6χρονο παιδί – Σκοτώθηκε σε εξωτερική τουαλέτα!

Αχαϊα: Σηκώθηκε από το κρεβάτι και έζησε την αυτοκτονία του άντρα της!

Ήπειρος: Η φωτογραφία του δολοφόνου που έβρασε και τεμάχισε το θύμα του!

Κέρκυρα: Μαρτύριο την ώρα του ύπνου – Ξύπνησαν το ζευγάρι με γροθιές!

Κρήτη: Πλακώθηκαν στο ξύλο οι δικηγόροι μέσα στο Ειρηνοδικείο!

Αχαϊα: Η λησταρχίνα έκλεισε ροζ ραντεβού με το μωρό στην αγκαλιά!

Κως: Πλήρωσε πολύ ακριβά τη φάρσα για βόμβα σε αεροπλάνο…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε