Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ηράκλειο: Στον ανακριτή η οικογένεια του ”λευκού θανάτου” – Ένταση έξω από το γραφείο!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Φίλος τους προσπάθησε να μιλήσει σε ένας από τους συλληφθέντες – Ακολούθησε ένταση με αστυνομικό που του ζήτησε να απομακρυνθεί…

Μικροένταση προκλήθηκε λίγο πριν τη 13.00 έξω από το γραφείο του ανακριτή, στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, κατά την προσαγωγή του θείου και των ανηψών του, από την Αλβανία, για να απολογηθούν, μετά τη σύλληψή τους την Παρασκευή (13-07-2012) για ποσότητες ναρκωτικών

Στο Δικαστικό Μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί περίπου 10 άτομα σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους τέσσερις συλληφθέντες, ενώ όταν ο ένας προσέγγισε τον ένα εκ των τεσσάρων για να του μιλήσει και ο αστυνομικός του ζήτησε να απομακρυνθεί, ο άνδρας αντέδρασε, απωθώντας με τα χέρια τον αστυνομικό.

Επικράτησε μικροένταση με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν όλοι οι παρευρισκόμενοι ενώ η διμοιρία παρατάχθηκε μπροστά από το διάδρομο των ανακριτικών γραφείων.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, στα σπίτια των τεσσάρων Αλβανών, ηλικίας 20, 22, 29 και 52 ετών, βρέθηκαν 103 γρ. ηρωίνης, 87,5 γρ. κοκαΐνης, μισό γραμμάριο κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας, 1.100 ευρώ, ένα μαχαίρι, έξι κινητά τηλέφωνα, βιβλιάρια καταθέσεων και παραστατικά οικονομικών συναλλαγών που κατασχέθηκαν, ενώ επίσης κατασχέθηκαν ένα πολυτελές αυτοκίνητο και μια μοτοσυκλέτα ως μέσα διακίνησης των ναρκωτικών.Σε βάρος των τεσσάρων Αλβανών έχουν ασκηθεί διώξεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Συνεχής ενημέρωση για τη μεγάλη φωτιά στην Αχαϊα

Κρήτη: Η Χρυσή Αυγή βγάζει παράνομους μετανάστες από σπίτια

Φθιώτιδα: Ο γιος απέτρεψε την αυτοκτονία του πατέρα του!

Πρέβεζα: Αγωνία και χειροκροτήματα για τον ναυαγοσώστη που έσωσε 12χρονο παιδί!

Κρήτη:Κόλλησε στο τελωνείο, το όνειρο ομογενούς για γάμο στα Χανιά!

Αχαϊα: Άγριος καυγάς λίγο πριν την κηδεία του πατέρα τους!

Ηράκλειο:Εκλιπαρούσαν για λίγο ελαιόλαδο-Φωτό και βίντεο με δραματικές εικόνες!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε