Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Καλαμάτα: Μαρτύριο στις τουαλέτες καφετέριας – Σοκάρει η καταγγελία μαθήτριας – Η πρώτη σύλληψη!

Καλαμάτα: Μαρτύριο στις τουαλέτες καφετέριας – Σοκάρει η καταγγελία μαθήτριας – Η πρώτη σύλληψη!

Συγκλονισμένη η Καλαμάτα από την αποκάλυψη της υπόθεσης. Η φετινή παραμονή των Χριστουγέννων έκρυβε για την 15χρονη, έναν ασύλληπτο εφιάλτη…

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από την ημέρα των Χριστουγέννων, ένας 17χρονος τσιγγάνος έπειτα από καταγγελία που έγινε από 15χρονη για βιασμό.

Ειδικότερα, το απόγευμα της 24ης Δεκεμβρίου, σε τουαλέτα ιντερνέτ καφέ που λειτουργεί στην Καλαμάτα, ο 17χρονος σύμφωνα με το ανήλικο κορίτσι, τη βίασε. Αμέσως μετά εξαφανίστηκε και το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται.

Ακολούθησε καταγγελία στο Α.Τ. Καλαμάτας και ο 17χρονος, γνωστός στο κορίτσι, συνελήφθη. Εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Κως: Η υπόθεση βιασμού 15χρονης μαθήτριας

Την ποινή των 5 ετών κάθειρξης στην οποία έχει καταδικαστεί πρωτόδικα θα επιχειρήσει να μειώσει στις αρχές Ιανουαρίου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου, o 28χρονος που κατηγορείται για το βιασμό πριν από εννέα χρόνια, μιας 15χρονης μαθήτριας από την Αλβανία.

Συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2017 το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω έκρινε ένοχο τον 28χρονο, αναγνωρίζοντας του το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας και του επέβαλε ποινή κάθειρξης 5 ετών με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Κατά της απόφασης αυτής ο 28χρονος άσκησε έφεση η οποία προσδιορίστηκε να εκδικαστεί στις 8 Ιανουαρίου 2018.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η υπόθεση φαίνεται να εκτυλίχθηκε όταν ο 28χρονος ήταν σε ηλικία 19 ετών και η αλλοδαπή μόλις 15 ετών, οπότε και η τελευταία ξεκίνησε να εργάζεται στην ίδια επιχείρηση με τον 28χρονο.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου το 2011 όταν απολογήθηκε ο 28χρονος αλλά και χθες ενώπιον του δικαστηρίου, η νεαρή κοπέλα άρχισε να τον φλερτάρει χωρίς όμως εκείνος να ανταποκρίνεται. Όταν κάποια στιγμή του είπε στα ίσια τις επιθυμίες της, ο 28χρονος της δήλωσε ότι έχει σχέση. Λίγες μέρες μετά η κοπέλα τον κατήγγειλε για βιασμό στις αστυνομικές αρχές της περιοχής.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία και η απολογία του 28χρονου έγινε στο πλαίσιο της τακτικής ανάκρισης. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εισαγγελέας και ανακρίτρια ομόφωνα αποφάσισαν ο 28χρονος να αφεθεί ελεύθερος με το περιοριστικό όρο της εμφάνισής του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της καταβολής εγγύησης ποσού 3.000 ευρώ.

Ενώπιον του πρωτόδικου δικαστηρίου η νεαρή αλλοδαπή κατέθεσε ξεσπώντας αρκετές φορές σε λυγμούς, και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα κατά δήλωση της είχαν συμβεί.

Ωστόσο ο κατηγορούμενος επέμεινε στην αρχική του θέση, ότι δηλαδή όλα έγιναν επειδή δεν υπέκυψε στο φλερτ της ανήλικης κοπέλας.

Τελικά το δικαστήριο ομόφωνα έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο με ελαφρυντικό και του επέβαλε ποινή κάθειρξης 5 ετών και την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Ο 28χρονος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: tharrosnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις