Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Καρδίτσα: Ξύλο και πρόστιμα σε κομμωτήριο κατά τη διάρκεια ελέγχου – Τι λένε οι πρωταγωνιστές (video)

Καρδίτσα: Ξύλο και πρόστιμα σε κομμωτήριο κατά τη διάρκεια ελέγχου – Τι λένε οι πρωταγωνιστές (video)

Άκρως επεισοδιακός ο έλεγχος σε κομμωτήριο στην Καρδίτσα. Οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη και του ελεγκτή, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου… 

Όλα έγιναν πριν από λίγες μέρες σε κομμωτήριο στην Καρδίτσα. Επόπτης δημόσιας υγείας που έσπευσε για έλεγχο, διαπίστωσε πως ο κομμωτής, ο πατέρας του και οι τρεις πελάτες που βρίσκονταν μέσα δεν φορούσαν μάσκες προστασίας για τον κορονοϊό.

Μάλιστα όταν ο ελεγκτής έκανε παρατήρηση, εκτυλίχθηκε ένα άγριο επεισόδιο. Ο κομμωτής φέρεται να τον χτύπησε με το επεισόδιο να σταματάει με μηνύσεις και την επιβολή προστίμων. Στο κομμωτήριο μπήκε λουκέτο 15 ημερών ενώ κόπηκε πρόστιμο στον ιδιοκτήτη ύψους 4.600 ευρώ.

Οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου μίλησαν στην εκπομπή Τ Live με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha. Ο κομμωτής είπε πως είχε βγάλει τη μάσκα για να πάρει λίγο αέρα. Υποστήριξε πως οι υπόλοιποι φορούσαν κανονικά. Ο ελεγκτής τονίζει πως κανένας δεν φορούσε μάσκα και πως όταν ζήτησε εξηγήσεις από τον ιδιοκτήτη, εκείνος τον έβρισε και στη συνέχεια τον χτύπησε. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις