Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Οι τελευταίες στιγμές των θυμάτων του τροχαίου [vid]

Θεσσαλονίκη
Εικόνα από το LiveNews

– Κάμερες καταστημάτων έχουν καταγράψει τις μηχανές να περνούν δευτερόλεπτα πριν το πολύνεκρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη
– Καρέ – καρέ εξετάζουν το υλικό οι αστυνομικοί
– Με μπέρδεψε το GPS λέει ο Γερμανός οδηγός που “θέρισε” τρεις ζωές
– Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 18χρονη που σώθηκε – Τι λέει ο πατέρας της
– Το πρωί έγιναν οι κηδείες των θυμάτων

Λίγες ώρες μετά τις κηδείες των τριών θυμάτων της τραγωδίας στη Θεσσαλονίκη, έρχονται στο φως βίντεο από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων, που κατέγραψαν τις δύο μηχανές να κινούνται, δευτερόλεπτα πριν γίνει το πολύνεκρο τροχαίο. Είναι οι τελευταίες στιγμές των τριών ανθρώπων που χάθηκαν μέσα σε μια στιγμή…

Οι δύο μηχανές φαίνονται να περνούν, λίγο πριν φτάσουν στη μοιραία διασταύρωση της τραγωδίας. Κάμερα ασφαλείας καταγράφει τις μηχανές να κινούνται στη Θεσσαλονίκη, στο κέντρο της πόλης. Για την ακρίβεια, μόλις 800 μέτρα από το σημείο του δυστυχήματος.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά και συγκεκριμένα 400 μέτρα πιο κάτω, εντοπίζονται οι μηχανές από άλλη κάμερα ασφαλείας, από άλλο κατάστημα, να κινούνται σταθερά προς τη συμβολή των οδών Βασιλέως Γεωργίου και 3ης Σεπτεμβρίου. Εκεί που έγιναν όλα, πριν καλά καλά προλάβουν να αντιδράσουν οι οδηγοί. Το απότομο στρίψιμο του αυτοκινήτου αριστερά και ενώ βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης…

“Δεν ήξερα το δρόμο και για αυτό δεν πήγαινα γρήγορα, Το GPS προφανώς είχε κολλήσει και άκουσα την οδηγία να στρίψω την τελευταία στιγμή. Μετά άκουσα το θόρυβο της σύγκρουσης και έπαθα σοκ” φέρεται να είπε ο Γερμανός οδηγός του αυτοκινήτου.

Κρίσιμη η κατάσταση της 18χρονης

Η σκέψη όλων τώρα, είναι στην 18χρονη κοπέλα που δίνει τη δική της μάχη στο νοσοκομείο για να κρατηθεί στη ζωή. Η κατάστασή της παραμένει σταθερά κρίσιμη, με τους γιατρούς να λένε ότι κρατήθηκε στη ζωή επειδή φορούσε κράνος.

“Αν δεν την δω όρθια δεν πρόκειται να ξαναχαμογελάσω” είπε ο πατέρας της κοπέλας στον ρεπόρτερ του LiveNews. Δεν σταματάει λεπτό να προσεύχεται μαζί με την σύζυγό του, για να σωθεί το παιδί τους. Μέσα στην δική του αγωνία, ο πατέρας της 18χρονης βρήκε το κουράγιο να πάει σήμερα, στην κηδεία του 22χρονου φίλου της στη Θέρμη. Όμως και ο πατέρας του 22χρονου, μέσα στο δικό του πόνο, είχε πάει χθες στο νοσοκομείο για να δει πώς είναι η 18χρονη κοπέλα.

Το πρωί έγιναν οι κηδείες όλων των θυμάτων. Ο 22χρονος Αντώνης κηδεύτηκε στο νεκροταφείο της Θέρμης ενώ ο πατέρας με τον γιο του κηδεύτηκαν στην Αλβανία.

Πηγή: LiveNews

 

Κεντρική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις