Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κρήτη: Η Γερμανίδα αγνοούμενη επέστρεψε ζωντανή στον άντρα της – Η εξήγηση της εξαφάνισης!

Κρήτη: Η Γερμανίδα αγνοούμενη επέστρεψε ζωντανή στον άντρα της – Η εξήγηση της εξαφάνισης!

Η Γερμανίδα χάθηκε την ώρα που ο σύζυγός της έβγαζε φωτογραφίες στο Αγιοφάραγγο. Το θρίλερ της εξαφάνισης είχε αίσιο τέλος…

Μετά από πολλές ώρες αναζήτησης, η 74χρονη Γερμανίδα που πήγε στο Αγιοφάραγγο με τον άντρα της το απόγευμα της Κυριακής και εξαφανίστηκε, εντοπίστηκε ζωντανή. Οι έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής «έπιασαν» τόπο. Λίγο πριν τις 09.00 το πρωί εντοπίστηκε η αγνοούμενη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, διανυκτέρευσε σε ένα μετόχι και όταν ξημέρωσε γύρισε στο σπίτι της. Οι ίδιε πληροφορίες αναφέρουν πως είναι καλά στην υγεία της.

Υπενθυμίζεται πως περίπου στις 21.30 το βράδυ ξεκίνησαν οι έρευνες για την 74χρονη Γερμανίδα. Στην επιχείρηση «ρίχτηκε» 1 όχημα από το τοπικό κλιμάκιο Μοιρών με 2 άντρες και 1 όχημα της 3ης ΕΜΑΚ με 5 άντρες. Ωστόσο, μέχρι τα ξημερώματα, η γυναίκα που είχε πάει με το σύζυγό της στο Αγιοφάραγγο προκειμένου να φωτογραφίσουν το τοπίο, δεν είχε βρεθεί. Τέλος, υπάρχουν πληροφορίες πως το ζευγάρι έχει σπίτι στην Πόμπια, που σημαίνει πως βρίσκονται κάποιο χρονικό διάστημα στην Κρήτη ή και ότι γνωρίζουν κάποια από τα μέρη του νησιού.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σύζυγός της κάποια στιγμή την άφησε σε κάποιο σημείο για να πάει μόνος να βγάλει φωτογραφίες. Όταν επέστρεψε δεν κατάφερε να την εντοπίσει και έτσι κάλεσε βοήθεια. Αμέσως τέθηκε σε συναγερμό η ΕΜΑΚ. Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες δεν κατέστη εφικτό να εντοπιστεί η γυναίκα.

Με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες ξεκίνησαν και πάλι. Έρευνες που ευτυχώς απέφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα…

Πηγή: neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις