Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Νέα στοιχεία σοκ για τη γυναικοκτονία – Προανήγγειλε ότι θα σκοτώσει την πρώην γυναίκα του

Κρήτη: Νέα στοιχεία σοκ για τη γυναικοκτονία – Προανήγγειλε ότι θα σκοτώσει την πρώην γυναίκα του

Οργή και θλίψη στην Κρήτη για τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε το πρωί. Το στυγερό έγκλημα πάγωσε την Ιεράπετρα, με τον δράστη να υλοποιεί αυτό που είχε προαναγγείλει. Δυστυχώς για την 48χρονη, κανείς από το περιβάλλον του, δεν πίστεψε πως έλεγε την αλήθεια…

Την πρώην σύζυγό του δολοφόνησε το πρωί της Παρασκευής με πολλαπλές μαχαιριές στην Περιστερά της Ιεράπετρας ένας 54χρόνος κάτοικος της περιοχής. Η άτυχη 48χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή, ενώ ο δράστης που έχει εντοπιστεί από τις Αρχές απειλεί να αυτοκτονήσει, πέφτοντας από ψηλά.

Το ζευγάρι είχε τέσσερα παιδιά, ενώ τα αίτια που οδήγησαν τον 54χρονο στην πράξη του ερευνώνται από την αστυνομία. Μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν τον δράστη αναφέρουν πως ο 54χρονος είχε προαναγγείλει τη δολοφονία εδώ και καιρό, έχοντας μεγάλες διαφορές με τη 48χρονη. Έλεγε σε γνωστούς του πως θα τη σκότωνε, χωρίς όμως κανείς να πιστέψει ότι σοβαρολογούσε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μείνει απροστάτευτη η άτυχη γυναίκα που πέθανε με τρόπο μαρτυρικό.

Το έγκλημα σημειώθηκε σε εξωτερικό χώρο ενοικιαζόμενων δωματίων όπου έμενε προσωρινά η γυναίκα. Ο 54χρονος την εντόπισε στις 07.00 το πρωί και της επιτέθηκε με σφοδρότητα. Όπως αναφέρει το radiolasithi.gr, την έριξε αρχικά κάτω με μια μοτοσυκλέτα και στη συνέχεια της επέφερε θανάσιμα πλήγματα με το μαχαίρι που κρατούσε.

Ο 54χρονος δράστης έχει επικοινωνήσει με τους αστυνομικούς και φέρεται να διαπραγματεύεται την παράδοσή του. Μετά το έγκλημα με θύμα την 48χρονη, εξέφρασε όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ την πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή του. Βρίσκεται σε απόσταση 100 περίπου μέτρων από τη νεκρή γυναίκα του και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Η άτυχη γυναίκα παραμένει στο σημείο που άφησε την τελευταία της πνοή, μέχρι να φτάσει ιατροδικαστής, που αναμένεται να ρίξει άπλετο φως, στις συνθήκες του φονικού. Δείτε τις εικόνες του radiolasithi.gr, από την περιοχή που έγινε το έγκλημα.

Η περιοχή που σημειώθηκε το έγκλημα παραμένει αποκλεισμένη από αστυνομικούς, που έσπευσαν ταχύτατα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Σημειώνεται πως ο 54χρονος είχε απασχολήσει στο πρόσφατο παρελθόν την τοπική κοινωνία. Ένας άνθρωπος που κάποτε είχε οικονομική άνεση και διέθετε φορτηγά, βυθίστηκε στα χρέη και έχασε τα πάντα. Τράπεζες έκαναν κατάσχεση σε περιουσιακά του στοιχεία και όπως λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν, άλλαξε από τότε η συμπεριφορά του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις