Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Λάρισα: Με άδεια χέρια έφυγε ο ληστής με το σημείωμα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τέσσερις τράπεζες έχει χτυπήσει μέχρι στιγμής ο άγνωστος ληστής που επιδεικνύει στους ταμίες των υποκαταστημάτων ένα σημείωμα που γράφει πως μεταφέρει εκρηκτικά…

Ωστόσο αυτή τη φορά η ταμίας του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην Ηρώων Πολυτεχνείου τον ανάγκασε να φύγει με αδεια χέρια.

Ο ληστής, που είχε ληστέψει το ίδιο υποκατάστημα και τον περασμένο Αυγουστο,  περίμενε όπως και τις προηγούμενες φορές κανονικά τη σειρά του.

Σύμφωνα με το kosmoslarissa.gr όταν έφτασε στο γκισέ έδειξε στην ταμία ένα χαρτί που έγραφε πως έχει πάνω του μια χειροβομβίδα. Η ταμίας όμως αρνήθηκε να του δώσει χρήματα με αποτέλεσμα να τραπεί απρακτος σε φυγή.

Στις 13 Αυγούστου ο δράστης είχε αρπάξει περίπου 6.000 ευρώ από το ίδιο κατάστημα επιδεικνύοντας ένα αντίστοιχο σημείωμα, που ανέφερε ότι είχε πάνω του βόμβα. Τρεις ημέρες αργότερα, στις 16 Αυγούστου, “χτύπησε” στο υποκατάστημα της Eurobank στον ίδιο δρόμο με άλλο σημείωμα, που έγραφε ότι είχε βόμβα στην τσάντα του και κατάφερε να φυγει με 3.830 ευρώ!

Η τελευταία επιτυχημένη ληστεία του έγινε στις 10 Ιανουαρίου σε άλλο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς, από το οποίο έφυγε με λεία 5.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί συγκρίνουν τα βίντεο από τα κλειστά κυκλώματα των υποκαταστημάτων, αναζητώντας στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε