Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Λιβαδειά – Κορονοϊός: Διακόπηκε η συναυλία μετά από αυτές τις εικόνες – Συνωστισμός στο ξέφρενο γλέντι

Λιβαδειά – Κορονοϊός: Διακόπηκε η συναυλία μετά από αυτές τις εικόνες – Συνωστισμός στο ξέφρενο γλέντι

Η Λιβαδειά στο επίκεντρο μετά τα όσα έγιναν τη νύχτα σε μεγάλη συναυλία. Τα μέτρα πήγαν περίπατο, την ώρα που ο κορονοϊός δείχνει ξανά τα δόντια του, στη Βοιωτία. Τι είπε ο δήμαρχος…

Πλήθος κόσμου βρέθηκε, διασκέδασε και χόρεψε στη συναυλία της Ματούλας Ζαμάνη στη Λιβαδειά, όμως η συναυλία σταμάτησε από τον δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Ταγκαλέγκα, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε το πρωί, μετά τις αντιδράσεις από τις εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

«Τηρήθηκαν τα μέτρα. Είχαμε το 70% παρουσία και της αστυνομικής αρχής στην έναρξη της εκδήλωσης. Ζήτησα από την καλλιτέχνιδα να σταματήσει το τραγούδι όπως και έκανε» είπε ο κ. Ταγκαλέγκας στον ΑΝΤ1, περιγράφοντας τα όσα εκτυλίχθηκαν τη νύχτα.

Στη συναυλία το «παρών» έδωσαν και μέλη τη δημοτικής αρχής, σε μια κρίσιμη περίοδο για την πορεία του ιού στη χώρα μας και ενώ η περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας παρουσιάζει αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο.

Τα μέτρα επιτάσσουν απαγόρευση ορθίων, ωστόσο, στο άκουσμα των παραδοσιακών ήχων, ο κόσμος ξεσηκώθηκε και άρχισε να χορεύει χέρι-χέρι. Η σκηνή όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο γέμισε ασφυκτικά χωρίς να τηρούνται τα μέτρα για τη διασπορά του κορονοϊού. Μάσκα φορούσαν ελάχιστοι, ενώ οι αποστάσεις ασφαλείας ήταν αδύνατον να τηρηθούν. Δείτε τις εικόνες Σείριος Fm που ανέβηκαν στο youtube…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις