Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Μύκονος: Η καθηγήτρια που κατήγγειλε βιασμό από επιχειρηματία στρέφεται και κατά αστυνομικών

Μύκονος: Η καθηγήτρια που κατήγγειλε βιασμό από επιχειρηματία στρέφεται και κατά αστυνομικών

Η καθηγήτρια ζητάει να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση. Ο βιασμός της, όπως υποστηρίζει επιχειρήθηκε να συσκοτιστεί από αστυνομικούς. Ανάστατη η Μύκονος, με τις δηλώσεις να διαδέχονται η μία την άλλη…

Ο βιασμός βρίσκεται υπό διερεύνηση με την 27χρονη καθηγήτρια να υποστηρίζει ότι ναρκώθηκε και κακοποιήθηκε και τον 40χρονο επιχειρηματία να αρνείται τα πάντα. Η Μύκονος παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον τα στοιχεία που έρχονται στο φως, καθώς ο κατηγορούμενος είχε αναπτύξει πλούσια επιχειρηματική δράση στο Νησί των Ανέμων. Το πρωί ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τη γυναίκα, άφησε αιχμές για τη στάση αστυνομικών. Όπως είπε αν και είχαν μπροστά τους μια γυναίκα εμφανώς κακοποιημένη, προσπάθησαν να συσκοτίσουν την υπόθεση και να αποτρέψουν την καταγγελία.

Μιλώντας στο Mega ο δικηγόρος της 27χρονης, Γιώργος Κανιάρης, δήλωσε πως όταν η καθηγήτρια πήγε να καταγγείλει τον βιασμό της στις Αρχές, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να την αποτρέψουν να καταθέσει τη μήνυση. «Καταγγέλλουμε αυτή τη συμπεριφορά, την αποτροπή μίας κοπέλας που με γυμνό οφθαλμό φαίνεται.

Έχει 21 εκχυμώσεις, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση. Της είπαν «μην καταγγείλεις, εντάξει, ήταν ένα ραντεβού που είχατε». Σχεδόν την απαξίωσαν», δήλωσε ο δικηγόρος της 27χρονης. Η πελάτισσά του, όπως ανέφερε δεν έκανε πίσω και το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται.

Πριν από ένα χρόνο, τον Απρίλιο του 2022, η 27χρονη καθηγήτρια γνώρισε μέσω διαδικτύου τον 40χρονο επιχειρηματία από τη Μύκονο. Έδωσαν ραντεβού και σύμφωνα με όσα καταγγέλει η ίδια, τη νάρκωσε και τη βίασε. «Ήμουν εκτός τόπου και χρόνου, γελούσα πάρα πολύ, είχε θολώσει η σκέψη μου. Δεν είχα επίγνωση του τι συνέβαινε γύρω μου και τι έκανα. Θεωρώ εξαιρετικά πιθανό να μου έριξε κάτι στο ποτό χωρίς να το καταλάβω», ανέφερε η 27χρονη στο Live News.

«Είχαμε παραγγείλει ρακή χωρίς φαγητό και με ρώτησε αν είχα κάνει ποτέ το ναρκωτικό MDMA. Ξαφνιάστηκα. Δεν το είχα ξανακούσει. Του είπα “όχι” και αυτός μου είπε ότι φέρνει έντονη ερωτική διάθεση. Όταν φύγαμε από το μαγαζί γύρω στις 02:00, με έβγαλε ουσιαστικά υποβασταζόμενη. Τρέκλιζα. Μόλις απομακρυνθήκαμε άρχισε να γίνεται πολύ βίαιος. Με πέταξε σε παρατημένο καροτσάκι πλανόδιου πωλητή, μου δάγκωσε με δύναμη το αυτί. Εγώ δεν μπορούσα να σταθώ, μου έσκισε με δύναμη τη μια πλευρά του καλσόν και με έβαλε στο αμάξι του χωρίς να το καταλάβω. Δεν σταμάτησε να με θωπεύει παρά το γεγονός πως του το ζήτησα επανειλημμένως», συμπλήρωσε.

Η 27χρονη ανέφερε ότι ο 40χρονο παράγγελνε συνέχεια σφηνάκια και την ανάγκαζε να τα πιει, με την ίδια να χάνει επαφή με την πραγματικότητα. Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο διαμέρισμα της καθηγήτριας, με τον 40χρονο να της λέει «που θα πας τώρα; Δεν μπορείς να ξεφύγεις» κι εκείνη του είπε ψέματα πως έχει περίοδο για να σταματήσει. Τότε εκείνη έπεσε αναίσθητη και είδε αμυδρά τον 40χρονο να περνάει προς το μπάνιο.

Από την πλευρά του ο 40χρονος, ο οποίος είναι λάτρης των σκαφών, δήλωσε πως οι σεξουαλικές επαφές ήταν συναινετικές, ενώ προχώρησε σε μήνυση συκοφαντικής δυσφήμισης. «Δεν επιχειρεί μόνο στην Μύκονο, αλλά γενικώς σε όλη την Ελλάδα. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει μια καταπληκτική οικογένεια. Ακόμα και τα αδέλφια του είναι επιφανείς σε όλες τις επιχειρήσεις και επιστήμονες», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος του 40χρονου, και συμπλήρωσε:

«Δεν έχω πάρει αντίγραφα της δικογραφίας αλλά μου έστειλε ο συνάδελφος μου (δεύτερος συνήγορος) κάποια μηνύματα τα οποία είχε στείλει (η 27χρονη) πριν συναντηθούν. Να πω ότι τη συνάντηση την επεδίωξε το φερόμενο θύμα μέσω Facebook. Κι αν διαβάσετε τα μηνύματα που μου έστειλε ο συνάδελφος μου θα καταλάβετε ότι όλη αυτή η ιστορία είναι εντελώς στον αέρα και υπάρχει ένας μεγάλος προβληματισμός από εκεί και πέρα με το τι θα κάνει η Δικαιοσύνη».

Η ιατροδικαστική έκθεση της Χριστίνας Τσάκωνα αναφέρει 21 εκχυμώσεις και εκδορές σε όλο το σώμα της 27χρονης. Από τις εξετάσεις DNA διαπιστώθηκε γενετικό υλικό δύο ανδρών στα εσώρουχα της καθηγήτριας, μυστήριο που ακόμη δεν έχει λυθεί, ενώ ο 40χρονος επιχειρηματίας πλέον βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις