Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Μυτιλήνη: Πίτμπουλ επιτέθηκε σε εξάχρονο αγόρι και το δάγκωσε στην κοιλιά

Μυτιλήνη: Πίτμπουλ επιτέθηκε σε εξάχρονο αγόρι και το δάγκωσε στην κοιλιά
Φωτογραφία youtube

Σε τραγωδία παραλίγο να εξελιχθεί η βόλτα στην αγορά της Μυτιλήνης για ένα εξάχρονο αγόρι το βράδυ της Τρίτης (21.09.2021) καθώς του επιτέθηκε ένα πίτμπουλ.

Συγκεκριμένα ένα εξάχρονο αγόρι δέχθηκε επίθεση από ένα σκυλί ράτσας πίτμπουλ που ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του που το κρατούσε κοντά του έχοντας τυλίξει το λουρί του στο χέρι του και που εκείνη τη ώρα έκανε ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ τράπεζας.

Χωρίς να προλάβει ο ιδιοκτήτης του να αντιδράσει, ακαριαία ο σκύλος στράφηκε προς το παιδί που εκείνη την ώρα περνούσε δίπλα του και το δάγκωσε στην κοιλιά, λίγο πάνω από τα γεννητικά του όργανα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα stonisi.gr.

Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν σοκαριστικές… Ο ιδιοκτήτης προσπαθούσε να ανοίξει το στόμα του σκύλου που είχε «κλειδώσει» στην κοιλιά του παιδιού και τους περαστικούς, με πρώτη τη μητέρα, να παρακολουθούν ανήμποροι να αντιδράσουν.

Όταν το παιδί απελευθερώθηκε τελικά από τα δόντια του σκύλου, κατέφυγε με τη μητέρα του και τον αδελφό του σε γειτονικό βιβλιοπωλείο ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε ότι ευτυχώς τα τραύματα ήταν επιφανειακά.

Πήρε τον σκύλο και εξαφανίστηκε

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου πήρε το ζώο και εξαφανίστηκαν προφανώς φοβούμενος ποινικές επιπτώσεις με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Ενώ όπως έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν, η αντιμετώπιση του περιστατικού από την Αστυνομία ήταν από χαλαρή έως αδιάφορη.

Από την άλλη η μητέρα του παιδιού πήγε στην Αστυνομία όπου και κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστου. Το πρωί της Τετάρτης εντοπίστηκε από την κάμερα ασφαλείας της τράπεζας ο ιδιοκτήτης του σκύλου ράτσας πίτμπουλ. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 24χρονο νεαρό ο οποίος και αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου προκειμένου να προσαχθεί στον Εισαγγελέα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις