Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μυτιλήνη: Το ”μπάσιμο” τουρκικού κολοσσού στο χώρο της υγείας – Δείτε βίντεο!

Μυτιλήνη: Το ”μπάσιμο” τουρκικού κολοσσού στο χώρο της υγείας – Δείτε βίντεο!

Ιατρικό Κέντρο που βρίσκεται στο Αδραμύττι της Τουρκίας, ήδη νοίκιασε κτίριο στη Μυτιλήνη και το ετοιμάζει σαν γραφείο εξυπηρέτησης των πολιτών της Λέσβου, προκειμένου να τους παράσχει Ιατροφαρμακευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Την ώρα που η Υγεία στην Ελλάδα νοσεί επικίνδυνα και είναι στην εντατική, θέτοντας μάλιστα πολλές φορές τους Έλληνες πολίτες ακόμα και σε κίνδυνο ζωής, η Τουρκία επιδοτεί με ποσοστό 100% επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, στον τομέα της Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Ήδη οι πρώτες δραστηριότητες ξεκίνησαν από τα νησιά που βρίσκονται απέναντι από τα Τουρκικά παράλια, εκεί όπου οι ακρίτες Έλληνες πολίτες, είναι εγκαταλελειμμένοι από το Ελληνικό Κράτος στην τύχη τους. Το Ιατρικό Κέντρο «ΚΙΟΡΦΕΖ» που βρίσκεται στο Αδραμύττι της Τουρκίας, ήδη νοίκιασε κτίριο στη Μυτιλήνη και το ετοιμάζει σαν γραφείο εξυπηρέτησης των πολιτών της Λέσβου, προκειμένου να τους παράσχει Ιατροφαρμακευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Το lesvosnews.gr, επισκέφθηκε το Ιατρικό Κέντρο στο Αδραμύττι και διαπίστωσε ότι πράγματι πρόκειται για μία υπερσύγχρονη μονάδα, που στηρίζει την υποδομή του σε άριστους επιστήμονες, αλλά και άρτιο τεχνικό εξοπλισμό. Δείτε το βίντεο από το ιατρικό κέντρο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αγρίνιο: Άφησε σημείωμα και τίναξε τα μυαλά της στον αέρα!

Κέρκυρα: Νέος θάνατος νεαρού από γρίπη – 7 τα θύματα συνολικά!

Κρήτη: Η εικόνα που αντίκρισε καθώς κλάδευε τις ελιές, τον έκανε να ”παγώσει”!

Αχαϊα: Έπνιξαν και έσφαξαν τα σκυλιά τους – Σκληρές φωτογραφίες!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε