Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ο αγρότης, οι βουλευτές και οι χειροδικίες…

Ο αγρότης, οι βουλευτές και οι χειροδικίες…

“Θερμό” επεισόδιο σημειώθηκε σε πανηγύρι στη Μαρωνιά της Σητείας με πρωταγωνιστές έναν αγρότη και τους βουλευτές Μιχάλη Καρχιμάκη και Γιάννη Πλακιωτάκη.

Συγκεκριμένα, ένας αγρότης που προέρχεται από τον ευρύτερο χώρο της αριστεράς, επιτέθηκε φραστικά στον βουλευτή Λασιθίου και Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη.
 
Όπως αναφέρει το flashnews.gr ο βουλευτής απάντησε οργισμένος με βρισιές και ακολούθησε θερμό επεισόδιο από το οποίο δεν έλειψαν και χειροδικίες.

Ωστόσο ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο cretalive.gr επιβεβαιώνει μεν το επεισόδιο διαψεύδει ωστόσο τη χειροδικία σε βάρος του: “Το επεισόδιο προκάλεσαν δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ” -δήλωσε ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Μ. Καρχιμάκη, η επίσκεψή του στη Μαρωνιά, χθες το βράδυ, έτυχε εγκάρδιας υποδοχής – τουλάχιστον από την πλειοψηφία των θαμώνων.

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ πέρασε από όλα τα τραπέζια, χαιρετώντας τους παρευρισκόμενους, ωστόσο σε ένα από τα τραπέζια – όπου επίσης τον χαιρέτησαν ένθερμα – κάθονταν δύο άτομα, που φέρονται να είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ένας εκ των δύο ανδρών κινήθηκε, μεν, απειλητικά εναντίον του Μ. Καρχιμάκη αλλά και εναντίον του γιου του, οι ψυχραιμότεροι παρενέβησαν, δε, και τον απομόνωσαν, βάζοντας τέλος στο περιστατικό.

Νωρίτερα ο ίδιος ανθρωπος είχε αποδοκιμάσει φραστικά και τον Γιάννη Πλακιωτάκη με τον βουλευτή της ΝΔ ωστόσο να αποφεύγει να δωσει συνέχεια

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε