Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Όλυμπος: Νέα επιχείρηση διάσωσης – Σοβαρά τραυματισμένη μία γυναίκα! [pics]

Όλυμπος: Νέα επιχείρηση διάσωσης – Σοβαρά τραυματισμένη μία γυναίκα! [pics]

Μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση μιας γυναίκας που έχει τραυματιστεί στο λούκι του Στεφανιού, στον Όλυμπο, έχει ξεκινήσει από τις 11 σήμερα το πρωί.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ενημερώθηκε στις 10.53 για το περιστατικό μέσω ασυρμάτου από το καταφύγιο “Γ. Αποστολίδης” και άμεσα ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Tαυτόχρονα ζητήθηκε η συνδρομή εναέριου μέσου για τη μεταφορά της γυναίκας.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν 11 άνδρες της ΕΜΑΚ. Μαζί με την 35χρονη γυναίκα από τα Σκόπια, βρίσκονται και δυο άνδρες. Εκείνοι ήταν που ειδοποίησαν για βοήθεια. Η Πυροσβεστική γνωρίζει το σημείο όπου βρίσκονται και προσπαθεί να φτάσει για να γίνει η διακομιδή της 35χρονης στο νοσοκομείο.

Σε σοβαρή κατάσταση η γυναίκα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το καταφύγιο “Γ. Αποστολίδης” πρόκειται για μια ορειβάτη περίπου 35 χρόνων, η οποία τραυματίστηκε μετά από πτώση στο λούκι του Στεφανιού σε υψόμετρο περίπου 2.800 μέτρα.

Στην επιχείρηση για τη διάσωσή της θα συμμετέχει ελικόπτερο super puma της Πολεμικής Αεροπορίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της γυναίκας είναι σοβαρή. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ
Με πληροφορίες και από hrt.org.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις