Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάρκαρε δίπλα στις γραμμές του τρένου και μπλόκαρε την κυκλοφορία

Η επιπολαιότητα ενός οδηγού ταλαιπώρησε το μεσημέρι λίγο μετά τις 12.30 οδηγούς ιχ αλλά και επιβάτες του τρένου που εκτελούσε το δρομολόγιο Λαμία-Στυλίδα.

Πλησίον των γραμμών του ΟΣΕ στην συμβολή με την οδό Αθηνών κάθε Τρίτη παρατηρείται κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω της λαικής αγοράς.

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο να υπάρχουν διπλοπαρκαρίσματα αυτοκίνητα, φορτηγά, αγροτικά κτλ και γενικότερα να παρατηρείται κυκλοφοριακό πρόβλημα για όσους διέρχονται από την Αθηνών. Σήμερα όμως ένας οδηγός ιχ αποφάσισε να παρκάρει το όχημά του ακριβώς δίπλα στις γραμμές του τρένουν, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του lamiastar.gr χωρίς να υπολογίσει τον κίνδυνο με συνέπεια για λόγους ασφαλείας το τρένο να σταματήσει.

Κλήθηκε η τροχαία που πήγε στο σημείο, πήρε τις πινακίδες του ιχ το οποίο μάλιστα απομακρύνθηκε από το σημείο με όχημα οδικής βοήθειας. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου μισή ώρα. Σύμφωνα με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας επιτρέπεται το παρκάρισμα σε απόσταση τουλάχιστον 15 μέτρων απο τις γραμμές του τρένου και το συγκεκριμένο ιχ ήταν παρκαρισμένο στα 20 με 30 εκατοστά!!!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε