Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Πάτρα: Έσπασε το κεφάλι του συμμαθητή του μέσα στο σχολείο – Στο στόχαστρο ο διευθυντής και οι καθηγητές!

Πάτρα: Έσπασε το κεφάλι του συμμαθητή του μέσα στο σχολείο – Στο στόχαστρο ο διευθυντής και οι καθηγητές!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στο νοσοκομείο ο άτυχος μαθητής. Ο τραυματισμός του ανακοινώθηκε από τον Αχαϊκό Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών…

Το μπουλινγκ μπορεί να ποινικοποιήθηκε αλλά φαίνεται οτι δυστυχώς εξακολουθεί να υπάρχει στα σχολεία. Ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι το συμβάν που δημοσιοποίησε ο Αχαϊκός Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών σύμφωνα το οποίο εξαιτίας περιστατικού ενδοσχολικής βίας, μαθητής προ ημερών νοσηλεύτηκε με κάταγμα κρανίου στη νευροχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, τραύμα που φέρεται να του προκάλεσε άλλος μαθητής!

"ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ" ΔΕΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ… ΜΑΘΗΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ Π.Π.Γ.Ν ΜΕ ΚΑΤΑΓΜΑ ΚΡΑΝΙΟΥ ΑΠΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΑΛΛΟΥ ΜΑΘΗΤΉ.

Gepostet von Αχαϊκός Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών am Montag, 12. November 2018

To θέμα προκάλεσε αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις τόσο στους εκπαιδευτικούς κόλπους της Πάτρας, όσο και στα social media. Οι αναρτήσεις άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη, την ώρα που η έρευνα για το σχετικό περιστατικό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη…

Τι λέει η μητέρα του τραυματισμένου μαθητή

Σύμφωνα με τη μητέρα του μαθητή που κατέληξε με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αρχικά στο Καραμανδάνειο και στη συνέχεια στο νοσοκομείο του Ρίου, ο γιος της δέχτηκε απροειδοποίητα ισχυρή γροθιά στο πρόσωπο, η οποία των σώριασε στο έδαφος.

Ευτυχώς για τον ίδιο και την οικογένειά του, ο 13χρονος μαθητής δεν υπέστη κάποια πιο σοβαρή βλάβη, παρά την εξωτερική βαριά εικόνα στο πρόσωπό του. Η μητέρα του, προχώρησε σε μήνυση κατά του μαθητή αλλά ακόμη και μήνυση στους γονείς του, για παραμέληση ανηλίκου. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαθητής δράστης του επεισοδίου, αποβλήθηκε για 2 ημέρες.

Πλέον η οικογένεια του νεαρού μαθητή, θέτει ζήτημα παραμονής ή όχι στο σχολείο, τόσο του γιού της όσο και του μαθητή που τον χτύπησε, βάζοντας ζήτημα αλλαγής σχολικού περιβάλλοντος.

Πηγή: thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις