Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάτρα: Νέα στοιχεία για το νεκρό βρέφος – Ανήλικη η μητέρα του αβάπτιστου κοριτσιού

Θεσσαλονίκη Ρέθυμνο

Συντετριμμένοι οι στενοί συγγενείς της οικογένειας για το νεκρό βρέφος στην Πάτρα. Τι διαπιστώνουν οι αστυνομικοί από την αυτοψία και τις πρώτες καταθέσεις…

Το νεκρό βρέφος στην Πάτρα ήταν αβάπτιστο και ξεψύχησε στο σπίτι που έμενε με την ανήλικη μητέρα και τους παππούδες της. Ο θάνατος αποδίδεται σε παθολογικά αίτια, με τους αστυνομικούς μετά την αυτοψία που έκαναν να αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Όπως φαίνεται το αδικοχαμένο αγγελούδι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας που τελικά του στοίχισαν τη ζωή. Η μητέρα του είναι ανήλικη που και εκείνη αντιμετωπίζει τις δικές της σοβαρές δυσκολίες στην καθημερινότητα.

Το οκτώ μηνών αβάπτιστο κοριτσάκι βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, χθες το πρωί, από τον σύντροφο της μητέρας και τον παππού της, στο σπίτι όπου διέμεναν. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και αστυνομικοί της Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας που απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπαν στους αστυνομικούς οι συγγενείς του μωρού, αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Κατά πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», προ μηνών είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά.

Η σορός του νεκρού βρέφους μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία- νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Αχαΐας, χθες αναζητείτο η μητέρα του, που είναι Ρομά, καθώς την ώρα του τραγικού συμβάντος απουσίαζε από το σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ανήλικη με προβλήματα ακοής.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις