Δευτέρα, 6 Μαΐ
21oC Αθήνα

Πάτρα: Νεκρός στη μπανιέρα ο Αλκίνοος Βαρσάκης – Τον βρήκε η κοπέλα του – Οι ενοχλήσεις που ήξεραν λίγοι [pics]

Πάτρα: Νεκρός στη μπανιέρα ο Αλκίνοος Βαρσάκης – Τον βρήκε η κοπέλα του – Οι ενοχλήσεις που ήξεραν λίγοι [pics]

Ο Αλκίνοος Βαρσάκης άφησε την τελευταία του πνοή, στο μπάνιο του σπιτιού του, στην Πάτρα. Τι δήλωσε ο παππούς του…

Ο Αλκίνοος Βαρσάκης πέθανε χθες το απόγευμα, λίγες ώρες πριν την έλευση του νέου έτους, με την τραγικη είδηση να συγκλονίζει την Πάτρα. Τον άτυχο νέο βρήκε νεκρό η κοπέλα του, στις 17.30 μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού του.

Ο Αλκίνοος ήταν γιος της πατρινής εμπόρου Μαρίζας Καπετανάκη και εγγονός του πρώην προέδρου του Αυτοκινητοδρομίου Αχαϊας, Μάρκου Καπετανάκη.

Ο θάνατος του 20χρονου, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, προήλθε από παθολογικά αίτια, ενώ η νεκροψία – νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί θα φωτίσει περαιτέρω τα ακριβή αίτια.

Σύμφωνα με τον παππού του, Μάρκο Καπετανάκη, ο 20χρονος τον τελευταίο καιρό παραπονείτο για κάποιους πονοκεφάλους και πρόσφατα είχε υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, οι οποίες όμως δεν είχαν δείξει κάποιο πρόβλημα.

Θρήνος για τον Αλκίνοο Βαρσάκη

Στο πένθος έχουν βυθιστεί συγγενείς και φίλοι που δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό φινάλε που τους επεφύλαξε το 2017.

Ο Αλκίνοος εργαζόταν σε διάφορα καταστηματα εστιασης στην Πάτρα και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Τα μηνύματα στο διαδίκτυο είναι σπαρακτικά.

Νεκρός από φωτιά στην Πάτρα

Τραγικό ήταν το ποδαρικό του 2018 για έναν άνδρα, περίπου 50 ετών, στην περιοχή του Ζαβλανίου. Σύμφωνα με το patrastimes 01:55 μετά τα μεσάνυχτα και την αλλαγή του χρόνου, η Πυροσβεστική κλήθηκε να παρέμβει σε φωτιά που είχε εκδηλωθεί σε μονοκατοικία στην οδό Φαρρών 4.

Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο βρέθηκαν μπροστά σε ένα τραγικό θέαμα. Είχε απανθρακωθεί ο ένοικος του σπιτιού. Ο άνδρας ζούσε μόνος. Δεν πρόλαβε να βγει. Οι φλόγες κατέστρεψαν το σπίτι ολοσχερώς.

Πηγή: patrastimes.gr, dete.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις