Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Πάτρα: Συγκλονίζει ο θρήνος της 19χρονης Φωτεινής – Έχασε μάνα και πατέρα μέσα σε 12 μέρες – Το φοβερό τροχαίο στην Πατρών Πύργου [pic]

Πάτρα

Η ίδια βγήκε ζωντανή από αυτό το αυτοκίνητο αλλά οι γονείς της πέθαναν. Οι εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα συμπληρώνουν την οικογενειακή τραγωδία…

Δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματα του ο 54χρονος Γιώργος Παναγιωταρόπουλος, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών Πύργου στο ύψος των Καμινιών. Τότε το όχημα στο οποίο επέβαινε με τη σύζυγο και την 19χρονη κόρη του, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός αλβανικής καταγωγής. Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε η 49χρονη Βασιλική Κλωνή από τον Αλισσό, ενώ ο σύζυγος της μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο “Παναγία Βοήθεια”, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Μάλιστα η οικογένεια προ ημερών έκανε έκκληση για αίμα, λόγω της κατάστασης της υγείας του. Τελικά οι προσπάθειες των γιατρών δεν στάθηκαν αρκετές. Ο 54χρονος πατέρας άφησε την τελευταία του πνοή. Τραγική φιγούρα η 19χρονη Φωτεινή που θρηνεί πλέον τον χαμό και των δύο γονιών της. Υπενθυμίζεται πως η μητέρα της 49χρονης Βασιλικής και πεθερά του εκλιπόντος, όταν έμαθε την είδηση του θανάτου της κόρη της, υπέστη έμφραγμα!

Το τροχαίο δυστύχημα στην Πατρών – Πύργου

Η γυναίκα ξεψύχησε μπροστά στα μάτια του συζύγου της, ηλεκτρολόγου Γιώργου Παναγιωταρόπουλου και της 19χρονης κόρης της Φωτεινής, που απεγκλωβίστηκαν από το όχημα και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το τροχαίο

«Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία, για θανατηφόρο τροχαίο, το οποίο έγινε χθες το βράδυ, στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Καμινίων, κατά το οποίο ένας 20χρονος υπήκοος Αλβανίας οδηγώντας αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός, στο οποίο είχε συνεπιβάτες την 49χρονη γυναίκα του και την 19χρονη κόρη του.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμό, της 49χρονης, ο σοβαρός τραυματισμός του συζύγου της και οι ελαφροί τραυματισμοί της κόρης τους και του 20χρονου οδηγού του έτερου αυτοκινήτου. Επιπλέον, στον τόπο του τροχαίου ατυχήματος, μετέβησαν δύο πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, με τέσσερις πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους επιβαίνοντες στο δεύτερο όχημα».

Πηγή: ilialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις