Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Πήλιο: Του ανακοίνωσε ότι θέλει να χωρίσουν και την κράτησε όμηρο – Η αρρωστημένη «τιμωρία» σε γυναίκα

Δεν έχουν προηγούμενο αυτά που συνέβησαν στο Πήλιο με μια γυναίκα να ζει τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του πρώην συντρόφου της. Οι απειλές και τα χτυπήματα ήταν μόνο η αρχή…

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, τα οποία καταγράφονται το τελευταίο διάστημα στη Μαγνησία και φτάνουν έως τις δικαστικές αίθουσες. Άγριος καβγάς ξέσπασε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (03-11-2021) σε χωριό του Νοτίου Πηλίου μεταξύ μίας 55χρονης γυναίκας και του 44χρονου συντρόφου της.

Ο άνδρας επιτέθηκε και χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές την μεγαλύτερη σε ηλικία σύντροφό του, όταν εκείνη του ανακοίνωσε ότι θέλει να φύγει από το σπίτι και να διαλύσουν τον δεσμό τους. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες την απείλησε και με ένα σφυρί που έβγαλε από συρτάρι.

Όπως αποκαλύφθηκε ο 44χρονος την κρατούσε επί μέρες όμηρο μέσα στο σπίτι, καθώς την κλείδωνε εντός της οικίας όταν έφευγε από αυτήν, ενώ την κρατούσε τα κλειδιά του αυτοκινήτου της για να μη μπορεί να “δραπετεύσει” από τον τόπο του μαρτυρίου της.

Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει και ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον φερόμενο ως δράστη και μεταφέρθηκε σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών.

Παρ’ όλα αυτά, όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, δεν ζήτησε την ποινική δίωξη του 44χρονου, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος έως τις 11 Νοεμβρίου που θα διεξαχθεί η δίκη (έλαβε αναβολή λόγω covid) με τον όρο να μην την πλησιάσει και να μην επικοινωνήσει ξανά μαζί της.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις