Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Έκλεψαν τα αρνιά και τα πούλησαν από το κρεοπωλείο τους!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αίσθηση προκαλεί η υπόθεση με πρωταγωνιστές δύο 29χρονους…

Εξιχνιάστηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, υπόθεση ζωοκλοπής πενήντα αρνιών γάλακτος, που έγινε στα μέσα του περασμένου Μαρτίου, σε περιοχή του Δ.Δ Βρυσών Δήμου Συβρίτου.

Μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης και από στοιχεία που προέκυψαν από ενεργηθείσες έρευνες – αυτοψίες, προέκυψε ότι δύο 29χρονοι, συνεργαζόμενοι από κοινού, αφού αρχικά αφαίρεσαν ένα φορτηγό από περιοχή του Ηρακλείου, μετέβησαν νυχτερινές ώρες της 14/15 Μαρτίου στην περιοχή των Βρυσών και έκλεψαν τα αρνιά από το βοσκότοπο 53χρονου κτηνοτρόφου.

Στη συνέχεια φόρτωσαν στο κλεμμένο φορτηγό τα αρνιά, τα οποία έσφαξαν και διακίνησαν παράνομα, προφανώς μέσω κρεοπωλείου που διατηρούν στο Δ.Δ Ατσιποπούλου Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, κατά την διάρκεια των ελέγχων εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, σε παρακείμενο χώρο του κρεοπωλείου των δύο 29χρονων ημεδαπών, το επίμαχο φορτηγό, με εμφανή ίχνη μεταφοράς προβατοειδών, το οποίο κατασχέθηκε και μετά την εξερεύνησή του αποδόθηκε στον κάτοχό του.

Οι δύο 29χρονοι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε