Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρόδος: Σκότωσε τη Μαρία Χαρίτου με ένα χαστούκι – Το σκοτεινό μυστικό πίσω από τον θάνατο της κοπέλας!

Ρόδος: Σκότωσε τη Μαρία Χαρίτου με ένα χαστούκι – Το σκοτεινό μυστικό πίσω από τον θάνατο της κοπέλας!

Ο δράστης καταδικάστηκε και οδηγήθηκε στη φυλακή. Η Μαρία Χαρίτου πάλεψε για μέρες, αλλά υπέκυψε στα τραύματά της…

Ποινή κάθειρξης 12 ετών επέβαλε χθες (07-10-2019) το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω σε έναν 47χρονο Έλληνα, κάτοικο Ρόδου, που κρίθηκε ένοχος, χωρίς ελαφρυντικά, για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση της 44χρονης Μαρίας Χαρίτου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Δημοκρατική”, ο 47χρονος φέρεται στις 2 Ιουλίου 2018 να πήγε στο σπίτι της  Μαρίας Χαρίτου, στην οδό Αλκαίου στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου και μετά από έντονη λογομαχία που είχε μαζί της να την χαστούκισε στο κεφάλι.

Αποτέλεσμα ήταν πέσει με δύναμη στο τσιμεντένιο πάτωμα και να υποστεί κάταγμα ρινικού οστού, θλαστικό τραύμα, εκτεταμένο αιμάτωμα αριστερά μετωποβρεγματικά, κάκωση μεσολοβίου και ατροφία εγκεφάλου συνεπεία των οποίων απεβίωσε την 29η Οκτωβρίου 2018.

Θυμίζουμε ότι το βράδυ της 4ης Ιουλίου 2018 η Μαρία Χαρίτου, βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση εντός της οικίας της από μια 23χρονη, έναν 34χρονο, έναν 33χρονο, έναν 47χρονο και έναν ακόμη Έλληνα.

Στις 21.55 ώρα ο 33χρονος κάλεσε το ΕΚΑΒ και ζήτησε ασθενοφόρο, προκειμένου να μεταφερθεί η Χαρίτου στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου. Οταν ενημερώθηκε από τον τηλεφωνητή ότι θα ειδοποιηθεί και η αστυνομία, εκείνος έδωσε το τηλέφωνο στην 23χρονη, η οποία και συνέχισε τη συνομιλία, περιμένοντας στο σημείο μέχρι και της αφίξεως του ασθενοφόρου.

Η Χαρίτου διακομίσθηκε, αεροπορικώς, στη νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου «Αγ. Γεώργιος» στο Ηράκλειο της Κρήτης σε κωματώδη κατάσταση. Την 27η Οκτωβρίου 2018 διακομίστηκε ξανά στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και στις 29 Οκτωβρίου 2018, πέθανε συνεπεία οξείας αναπνευστικής ανεπάρκειας.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, από τις έρευνες προέκυψε ότι η αιτία του καυγά ανάμεσα σε δράστη και θύμα ήταν μόλις 10 ευρώ.

Ακολούθησε έντονη λογομαχία με τον 47χρονο, ο οποίος φέρεται να την χαστούκισε δυνατά στο πρόσωπο και εκείνη να έπεσε με το κεφάλι στο πάτωμα και να έχασε τις αισθήσεις της.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις