Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Οι περισσότεροι νεκροί είναι φοιτητές» – Εικόνες από τα νοσοκομεία στη Λάρισα

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Οι περισσότεροι νεκροί είναι φοιτητές» – Εικόνες από τα νοσοκομεία στη Λάρισα

H σύγκρουση τρένων στα Τέμπη έφερε σκηνές αρχαίας τραγωδίας και στα νοσοκομεία της Λάρισας. Τα ασθενοφόρα με νεκρούς και τραυματίες, έφταναν το ένα μετά το άλλο…

Αποκαρδωτική είναι η εικόνα από τα νοσοκομεία της Λάρισας, όπου μεταφέρθηκαν δεκάδες τραυματίες μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην κοιλάδα των Τεμπών. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τις 08:00 το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης μετρούσε 14 νεκρούς και 20 τραυματίες.

Ένας εξ αυτών μεταφέρθηκε στο Στρατιωτικό νοσοκομείο, το οποίο από χθες το βράδυ είναι σε επιφυλακή. Το ακόμη πιο δυσάρεστο από το Γενικό Νοσοκομείο είναι το γεγονός πως οι περισσότεροι νεκροί είναι φοιτητές.

Στο μεταξύ στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί οι σοροί 9 ατόμων και 48 τραυματίες εκ των οποίων οι δύο έχουν διασωληνωθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι μεταξύ των τραυματιών βρίσκονται και δύο παιδιά ηλικίας 7 χρόνων και 9 μηνών αντίστοιχα, τα οποία φέρονται να έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Οι επιχειρήσεις των σωστικών συνεργείων και της πυροσβεστικής συνεχίζονται και εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών είναι πιθανό να αυξηθεί.

Δείτε στις επόμενες φωτογραφίες του onlarissa.gr, σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, λίγο μετά τις 03:00 τη νύχτα. Όταν τα ασθενοφόρα έφταναν το ένα μετά το άλλο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις