Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: “Δεν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Δεν θα θέσει υποψηφιότητα για το αξίωμα του δημάρχου Θεσσαλονίκης ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος – Είχε προηγηθεί η άρνηση της ΝΔ να τον στηρίξει…

Την απόφασή του αυτή, ανακοίνωσε ο ίδιος το μεσημέρι στη συνεδρίαση της δημοτικής του ομάδας, στην οποία είπε, πως θα συνεχίσει το έργο του μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2010.

Χθες ο κ. Παπαγεωργόπουλος επισκέφθηκε τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, συζήτησε μαζί του για τις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου και ο κ. Σαμαράς δεν του παρείχε τη στήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να διεκδικήσει και τέταρτη συνεχή θητεία στη θέση του δημάρχου Θεσσαλονίκης. 

Την έκπληξή του για την απόφαση του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου να μην είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, εξέφρασε ο νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης. 
«Με έκπληξη πληροφορήθηκα την απόφαση του Βασίλη. Όποιες διαφορές και να είχε κανείς μαζί του δεν μπορεί παρά να αναγνωρίσει την τεράστια προσφορά του στη χώρα και στη Θεσσαλονίκη. Τριανταπέντε χρόνια νικητής, έκανε πάντοτε αυτό που πίστευε ότι ήταν καλύτερο για τον τόπο και για τον εαυτό του. Του εύχομαι ο νέος κύκλος που ανοίγει, όπως είπε ο ίδιος, να είναι επιτυχημένος», είπε ο κύριος Ψωμιάδης. ..

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε