Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ουρά δεκάδων ατόμων για… ένα γαλακτομπούρεκο (pic)

Θεσσαλονίκη: Ουρά δεκάδων ατόμων για… ένα γαλακτομπούρεκο (pic)

Με το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν να πλησιάζει, δεκάδες είναι εκείνοι στην Θεσσαλονίκη που έτρεξαν από νωρίς το πρωί στα αγαπημένα τους ζαχαροπλαστεία για να εφοδιαστούν με τα απαραίτητα αλλά και με τα… γλυκά τους.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα που επικρατεί έξω από ζαχαροπλαστείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το οποίο φημίζεται για τα σιροπιαστά και τα γαλακτομπούρεκά του και στεγάζεται στην οδό Σβώλου με Κωσταντίνου Παλαιολόγου.

Τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις, ουρά έχει σχηματιστεί αυτή την ώρα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του GRTimes.gr, με σχεδόν 20 άτομα να περιμένουν να αγοράσουν τα γλυκά τους για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, που φέτος θα πραγματοποιηθεί υπό διαφορετικές συνθήκες λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι σε ισχύ είναι το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων μου. Για τα καταστήματα που λειτουργούν με τη διαδικασία του click away, ισχύει προαιρετικά ωράριο λειτουργίας ως τις 9 το βράδυ.

Τα σουπερμάρκετ και τα υπόλοιπα καταστήματα τροφίμων θα είναι ανοιχτά ως τις 9 το βράδυ. Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί ως τις 8 το βράδυ. Οι πολίτες για να μετακινηθούν είναι απαραίτητο να αποστείλουν τον κωδικός μετακίνησης 2 για το σουπερμάρκετ, στο 13033.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις