Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Πέθανε από κορονοϊό ο Μελέτης Καρατεκίδης – Έχασε τη μάχη στα 38 του χρόνια

Θεσσαλονίκη: Πέθανε από κορονοϊό ο Μελέτης Καρατεκίδης – Έχασε τη μάχη στα 38 του χρόνια
ΦΩΤΟ από newsauto.gr

Ο κορονοϊός μπήκε στη ζωή του αναπάντεχα και η μάχη αποδείχθηκε άνιση. Ο μηχανικός αγώνων αυτοκινήτου λύγισε σε νοσοκομείο, με την είδηση να σκορπίζει θλίψη στους συγγενείς και τους φίλους του…

Σε ηλικία μόλις 38 ετών ο μηχανικός αγωνιστικών αυτοκίνητων και αρχιμηχανικός του πρωταθλητή Μάριου Ηλιόπουλου «έφυγε» αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Η ζωή πολλές φορές είναι σκληρή. Αυτό που συνέβη με τον Μελέτη Καρατεκίδη, έναν από τους κορυφαίους μηχανικούς αγωνιστικών στην Ελλάδα ο οποίος είχε την ικανότητα να «χτίζει» από το μηδέν αγωνιστικά αυτοκίνητα τα οποία «πυροβολούσαν» στις ειδικές διαδρομές.

Άνθρωπος πάνω απ’ όλα, δεν συμβιβαζόταν με το κατεστημένο, πολεμούσε μέχρι να κερδίσει και χωρίς να έχει όριο σε ότι έκανε.

Σύμφωνα με το newsauto.gr, ο Μελέτης Καρακετίδης ήταν μηχανικός του πρωταθλητή Ελλάδος στις αναβάσεις, Μάριου Ηλιόπουλου και μαζί είχαν πανηγυρίσει αμέτρητες νίκες. Ήταν το δεξί χέρι του «mister SeaJets» και μαζί οδηγούσαν την ομάδα στην κορυφή. Ωστόσο ποτέ δεν έμεναν στη δόξα της νίκης αλλά κυνηγούσαν το κάτι παραπάνω, το τέλειο, που γι’ αυτούς δεν υπήρχε…

Ο Μελέτης Καρατεκίδης ήταν μόλις 38 ετών, είχε το αρχηγείο του στο Ζαγκλιβέρη έξω από την Θεσσαλονίκη και μαζί με την ομάδα του και κορυφαίους τεχνικούς, μηχανικούς και οδηγούς από το εξωτερικό δημιουργούσε αγωνιστικά project παγκόσμιου επιπέδου.

Αν και το πάλεψε στο νοσοκομείο για πολλές ημέρες, χτυπημένος από Covid-19, δυστυχώς σε αυτή τη μάχη δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις