Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ποια είναι η γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε άγρια από δύο άτομα – «Τι σε νοιάζει τι κάνουμε;»

Θεσσαλονίκη: Ποια είναι η γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε άγρια από δύο άτομα – «Τι σε νοιάζει τι κάνουμε;»

Δύο συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη με τους αυτόπτες μάρτυρες να περιγράφουν σοκαρισμένοι τα όσα έγιναν. Ο ξυλοδαρμός της γυναίκας, οι διάλογοι και τα όσα ακολούθησαν προκαλούν αίσθηση…

Δύο αδέλφια, με καταγωγή από τη Συρία, συνελήφθησαν για τον ξυλοδαρμό της 20χρονης αδελφής τους, καταμεσής του δρόμου, χθες το απόγευμα, στην πλατεία του Λευκού Πύργου, στη Θεσσαλονίκη. Περαστικοί αντιλήφθηκαν το συμβάν και ειδοποίησαν την Άμεση Δράση. Ακολούθησαν αστυνομικές αναζητήσεις που οδήγησαν στον εντοπισμό των δύο δραστών.

Πρόκειται για έναν 30χρονο κι έναν 25χρονο, οι οποίοι κρατούνται και αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης για ενδοοικογενειακή βία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα αίτια της επίθεσης ήταν η άρνηση της 20χρονης να ακολουθήσει τα αδέλφια της στη Γερμανία, όπου διαβιούν εκείνοι, καθώς η ίδια φέρεται να έχει εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη.

Οι δράστες χτυπούσαν βάναυσα την άτυχη γυναίκα στην περιοχή του Λευκού Πύργου, στη Θεσσαλονίκη. Οι εργαζόμενοι στην Καθαριότητα του δήμου, οι οποίοι βρίσκονταν σε διάλειμμα, άκουσαν τα ουρλιαχτά της γυναίκας και άμεσα προσπάθησαν να επέμβουν ενώ ταυτόχρονα κάλεσαν και την αστυνομία.

Οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με όσα ανέφεραν στη voria.gr, αρχικά νόμιζαν ότι πρόκειται για κάποιου είδους πλάκα αλλά όταν είδαν, όπως κατήγγειλαν, τους δύο άνδρες να χτυπούν με μπουνιές την άτυχη γυναίκα, κάλεσαν την Άμεση Δράση. Μάλιστα, ένας εργαζόμενος είπε στους δύο άνδρες «τι κάνετε εκεί;» με τον έναν δράστη να απαντά «τι σε νοιάζει τι κάνουμε;».

Όσο οι εργαζόμενοι απασχόλησαν τους δράστες, η γυναίκα, που φέρεται να βρισκόταν σε κακή κατάσταση λόγω των χτυπημάτων, κατάφερε να φύγει τρέχοντας από το σημείο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις