Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τρίκαλα: Σύρραξη και εικόνες ντροπής στο δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας – Η ατάκα που άναψε τα αίματα [vid]

Τρίκαλα: Σύρραξη και εικόνες ντροπής στο δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας – Η ατάκα που άναψε τα αίματα [vid]

Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη από νωρίς. Μια ατάκα όμως έφερε το θερμό επεισόδιο στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου…

Στα χέρια παραλίγο να έρθουν ο αναπληρωτής δήμαρχος Γιάννης Μέμηλας και ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης Ανδρέας Παπαγεωργίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ο Ανδρέας Παπαγεωργίου τοποθετήθηκε για το θέμα επιχορήγησης της ΚΟΙΔΕΦΑ με το ποσό των 30.000€. Είπε ότι αρνείται να υπερψηφίσει την πρόταση καθώς θεωρεί πως αυτή αποσκοπούσε μόνο για την πληρωμή του προέδρου και του αντιπροέδρου της επιχείρησης.

Ο Γιάννης Μέμηλας άρχισε να διαμαρτύρεται γιατί μακρηγορούσε ο Παπαγεωργίου και ο τελευταίος αντέδρασε ζητώντας του να ηρεμήσει και λέγοντας πως «ως γιατρός μπορώ να σας γράψω φάρμακα για να ηρεμήσετε»! Ο Μέμηλας εξερράγη, κινήθηκε εναντίον του γιατρού, επικράτησε κομφούζιο και μπήκαν ανάμεσά τους όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι για να τους χωρίσουν. Ο Παπαγεωργίου ανακάλεσε την έκφρασή του, καταγγέλλοντας όμως τη στάση του Μέμηλα.

Σύρραξη στο δημοτικό Συμβούλιο Φαρκαδόνας Τρικάλων

Σύρραξη στο Δημοτικό Συμβούλιο Φαρκαδόνας.Πρωτοφανείς καταστάσεις έζησε απόψε το δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας Τρικάλων. Κατά τη συζήτηση θέματος που σχετιζόταν με την επιχορήγηση της κοινωφελούς δημοτικής επιχείρησης δυο δημοτικοί σύμβουλοι λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια!!!

Gepostet von ΚΡΗΝΗ LIVE am Dienstag, 22. August 2017

Πηγή: trikalavoice.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις