Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Βόλος: Σοκάρει η εικόνα της θηριωδίας – Σκότωσε τον σκύλο με τρόπο ανατριχιαστικό [pic]

Βόλος: Σοκάρει η εικόνα της θηριωδίας – Σκότωσε τον σκύλο με τρόπο ανατριχιαστικό [pic]

Νέα θηριωδία σε βάρος σκύλου στο Βόλο, από άγνωστο δράστη, που έδεσε με σχοινί και πέτρες πλακόστρωσης πεζοδρομίων το άτυχο τετράποδο και το έριξε στη θάλασσα στον Άναυρο…

Αποτέλεσμα ήταν το άτυχο ζώο να πνιγεί. Το Λιμεναρχείο ενημερώθηκε τηλεφωνικά από γυναίκα που το έβγαλε από τη θάλασσα και αναζητά τον δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 9.50 χθες το πρωί (13-10-2019) τηλεφώνησε στο Λιμεναρχείο μια γυναίκα που βρέθηκε στην περιοχή του Αναύρου και κατήγγειλε ότι σε απόσταση 30-40 μέτρων από την ακτή, εντόπισε έναν σκύλο που είχε σε δεμένα τα πίσω πόδια και το κορμό του με σχοινί, ενώ στο σώμα του άγνωστος είχε δέσει δύο πέτρες πλακόστρωσης.

Το άτυχο ζώο είχε πνιγεί και η γυναίκα με τη βοήθεια φουσκωτού σκάφους το τράβηξε στην ακτή. Στο σημείο πήγαν άμεσα λιμενικοί που το φωτογράφισαν και διαπίστωσαν ότι το ζώο συντροφιάς δεν έφερε άλλα εξωτερικά σημάδια βασανισμού.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ήδη ενημερώθηκε ο Δήμος Βόλου, για να εξεταστεί αν το άτυχο ζώο έφερε τσιπ, ενώ η Υπηρεσία Καθαριότητας ανέλαβε την υγειονομική του ταφή.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις