Κυριακή, 5 Μαΐ
17oC Αθήνα

Χανιά: Έναν τόνο πατάτες προσφέρουν οι παραγωγοί στους άπορους

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Παρά τη δύσκολη περίοδο που περνούν και οι ίδιοι οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών, επέλεξαν να βοηθήσουν κάποιους συνανθρώπους τους που περνούν ακόμα πιο δύσκολα…

Πρόσφεραν λοιπόν έναν τόνο πατάτες αλλά και αντίστοιχη ποσότητα πορτοκαλιών, για τις ανάγκες των συσσιτίων Σπλάντζιας στα Χανιά.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των παραγωγών λαϊκών αγορών του νομού Κώστα Καψωμενάκη, οι παραγωγοί παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν προσέφεραν ποσότητες τροφίμων για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες στα συσσίτια της Σπλάντζιας, ενώ ποσότητες τροφίμων, δίδονται και σε ιδρύματα της πόλης.

Εκτός από τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών, ρούχα και παπούτσια για τις ανάγκες όσων πηγαίνουν στα συσσίτια, προσέφεραν και οι έμποροι βιομηχανικών προϊόντων της λαϊκής.
Όπως τόνισε ο πρόεδρος των εμπόρων βιομηχανικών προϊόντων των λαϊκών αγορών, Αντώνης Μαρκουλάκης προσφορά ειδών ένδυσης και υπόδησης θα γίνει και σε ιδρύματα της πόλης.

Στα συσσίτια της Σπλάντζιας βρίσκουν καθημερινά τροφή περισσότερα από 200 άτομα όπως τόνισε το μέλος του διοικητικού Συμβουλίου Στέλιος Σιούλαρης.
“Καθημερινά προσφέρονται από 150 μέχρι και 250 μερίδες φαγητό, σε ξένους, ντόπιους και οικογένειες”, είπε χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο του συσσιτίου λειτουργεί επίσης, οδοντιατρείο και βιβλιοθήκη…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε