Σάββατο, 18 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ελληνικό μυρωδικό βότανο προστατεύει από καρκίνο και διαβήτη

Ελληνικό μυρωδικό βότανο προστατεύει από καρκίνο και διαβήτη

Το να χρησιμοποιείτε βότανα και μπαχαρικά στην μαγειρική είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε την γεύση και την εμφάνιση ενός πιάτου χωρίς την προσθήκη νατρίου (αλάτι), αλλά και ένας εξαιρετικός τρόπος για να πάρετε πρόσθετες θρεπτικές ουσίες και σημαντικά οφέλη για την υγεία σας ταυτόχρονα.

Ένα βότανο που χρησιμοποιούμε εκτενώς στην μεσογειακή κουζίνα είναι και…

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε