Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Καύσωνας: Κίνδυνος δηλητηρίασης από αλλοιωμένες τροφές – Τι να προσέχετε!

Καύσωνας: Κίνδυνος δηλητηρίασης από αλλοιωμένες τροφές – Τι να προσέχετε!

Ο καύσωνας συνοδεύεται από πολλές παράπλευρες επιπτώσεις, πέραν της προφανούς θερμικής εξάντλησης για τον οργανισμό. Ένα παράδειγμα είναι και οι τροφές, οι οποίες επηρεάζονται σημαντικά λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών.

Είναι σημαντικό να ακολουθείτε ασφαλείς πρακτικές χειρισμού των τροφών ανά πάσα στιγμή και ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των περιόδων καύσωνα, προκειμένου να μειώνετε στο ελάχιστο την πιθανότητα κάποιας ασθένειας, που σχετίζεται με την αλλοίωση των τροφών.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε