Δευτέρα, 3 Ιουν.
32oC Αθήνα

Oδηγός για το απόλυτο beach face!

Oδηγός για το απόλυτο beach face!

Οι θερμοκρασίες έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν επικίνδυνα και οι περισσότεροι έχουν αρχίσει να προγραμματίζουν τις εξορμήσεις τους στην παραλία για να απολαύσουν ανέμελες στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης.

Είναι αυτή η δύσκολη στιγμή που κάθε γυναίκα θα πρέπει να αποχωριστεί τον κυρίαρχο σύμμαχο ομορφιάς της, το make up, που χρησιμοποιεί για να κρύψει τις όποιες ατέλειες και να αναδείξει τη φυσική ομορφιά του προσώπου της. Ξέρεις πως είναι… φάουλ να μακιγιαριστείς στη θάλασσα και να φράξεις τους πόρους του δέρματός σου σε τόσο υψηλές θερμοκρασίες.

Θα πρέπει να βρεις εναλλακτικούς τρόπους για να βελτιώσεις τη φυσική όψη της επιδερμίδας σου. Όμορφο πρόσωπο στην παραλία σημαίνει άλλωστε καθαρό, υγιές, λαμπερό και μαυρισμένο δέρμα. Πώς θα το πετύχεις αυτό; Αυτές οι συμβουλές θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη!

Πιες πολύ νερό! Η ενυδάτωση ξεκινά από μέσα. Το δέρμα σου το καλοκαίρι διψά όσο κι εσύ και άρα χρειάζεται ενυδάτωση, οπότε πρέπει να ασχοληθείς συστηματικά μαζί του.

Απόφυγε να κάνεις απολέπιση τους καλοκαιρινούς μήνες γιατί κάνεις το δέρμα σου πολύ πιο ευάλωτο στις επικίνδυνες ακτινοβολίες. Αν παρ’ όλα αυτά θέλεις να κάνεις scrub προτίμησε να το κάνεις αρκετές αρκετές ημέρες πριν την εξόρμησή σου στην παραλία.

Πες ναι σε μια βαθιά ενυδάτωση. Μια φορά την εβδομάδα κάνε μια μάσκα ενυδάτωσης προσώπου. Δώσε ψήφο στα φυσικά προϊόντα και αξιοποίησε υλικά που έχεις σπίτι σου. Μπορείς να φτιάξεις μια ιδανική μάσκα ενυδάτωσης με μπανάνα, μέλι και λεμόνι. Χρειάζεσαι μισή μπανάνα αρκετά ώριμη, 1 κουταλιά της σούπας μέλι και μισό λεμόνι. Πολτοποίησε την μπανάνα και συμπλήρωσε το μέλι και το λεμόνι, ανακατεύοντας καλά. Άπλωσε το μείγμα στο πρόσωπο εκτός από την περιοχή των ματιών, άφησέ το για 15 λεπτά και ξέπλυνε με χλιαρό νερό.

Κοιμήσου 8ωρο! Όσο κι αν σου ακούγεται κλισέ, φρόντισε να κοιμάσαι καλά. Μαζί με το νερό ο ύπνος είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις για την επιδερμίδα σου. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που κάποιοι τον χαρακτηρίζουν το “μπότοξ των φτωχών”!

Ξεβάψου πριν κοιμηθείς. Εννοείται δεν παραμελούμε ποτέ τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου και το ντεμακιγιάζ όσο κουρασμένες και αν είμαστε.

Ελάττωσε τη ζάχαρη που είναι και η νούμερο ένα αιτία γήρανσης του δέρματος.

Επένδυσε σε ένα καλό αντηλιακό προσώπου. Ένα όμορφο καλοκαιρινό πρόσωπο είναι φυσικά μαυρισμένο και αυτό θα το πετύχεις με ένα κατάλληλο αντηλιακό προσώπου. Ιδανικά επίλεξε κάποιο με όσο το δυνατόν πιο φυσική σύνθεση. Ένα καλό αντηλιακό προσώπου πρέπει να μπορεί να αντικαταστήσει την κρέμα ημέρας σου για αυτό φρόντισε να μην είναι λιπαρό και να σου παρέχει εκτός από αντηλιακή προστασία και πλούσια ενυδάτωση.

Από τα καλύτερα προϊόντα αντηλιακής προστασίας που θα δοκιμάσεις φέτος είναι τα APIVITA SUNCARE καθώς συνδυάζουν αποτελεσματική προστασία από τη φωτογήρανση, βαθιά ενυδάτωση, ματ αποτέλεσμα και υψηλά ποσοστά φυσικότητας. Ο συνδυασμός της πρόπολης με ένα πολυδύναμο μικροφύκος της Μεσογείου υπόσχεται να ενισχύσει την πυκνότητα, την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας σου, προσφέροντάς σου παράλληλα φυσικό και ασφαλές μαύρισμα.

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε