Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΣΚΑΡ 2017· ΜΠΛΟΚΑ ΑΓΡΟΤΩΝ 15 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Οι δηλητηριάσεις της Σαρακοστής - Τι να προσέξουμε

Οι δηλητηριάσεις της Σαρακοστής - Τι να προσέξουμε
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 18.03.2013 | 00:34
Πρώτη δημοσίευση: 17.03.2013 | 08:49

Στη σημερινή καταναλωτική κοινωνία, σε πολλούς αυτό που μένει είναι μόνο η πρώτη μέρα της νηστείας και η σύνδεσή της με την αλόγιστη κατανάλωση των λεγόμενων νηστίσιμων, δηλαδή όσων δεν έχουν αίμα τροφών.

Οι έμποροι λοιπόν, στην προσπάθεια εύκολου και γρήγορου κέρδους εφοδιάζουν την αγορά με τα σχετικά τρόφιμα, αλλά όχι πάντα τηρώντας τις προδιαγραφές προέλευσης, συντήρησης ή μαγειρέματος. Αποτέλεσμα, τα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων να γεμίζουν από περιστατικά τροφικής δηλητηρίασης τα οποία, σε λίγες ευτυχώς περιπτώσεις, χρειάζονται και νοσηλεία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο iatropedia.gr




   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Καθαρά Δευτέρα: Πώς να ξεχωρίσετε τα φρέσκα θαλασσινά – Τι κάνουμε σε περίπωση δηλητηρίασης Καθαρά Δευτέρα: Πώς να ξεχωρίσετε τα φρέσκα θαλασσινά – Τι κάνουμε σε περίπωση δηλητηρίασης
  2. Καθαρά Δευτέρα 2017: Οδηγίες στους καταναλωτές για το σαρακοστιανό τραπέζι! Καθαρά Δευτέρα 2017: Οδηγίες στους καταναλωτές για το σαρακοστιανό τραπέζι!
  3. Κούλουμα: Πόσες θερμίδες έχει η λαγάνα και τα υπόλοιπα Σαρακοστιανά Κούλουμα: Πόσες θερμίδες έχει η λαγάνα και τα υπόλοιπα Σαρακοστιανά
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook